TIP DANA: Internasional – Fortaleza: Gostima trijumf donosi prvo mesto na tabeli!

U sredu je veoma siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali zaostali duel brazilske Serije A u kom će Internasional na svom stadionu ugostiti Fortalezu.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 00:30h
.

Internasional: Odlične partije u poslednje vreme!

Internasional je do sada tri puta dolazio do naslova prvaka Brazila, uz napomenu da se to poslednji put dogodilo još davne 1979. godine. Ipak, najveći dosadašnji uspeh je titula šampiona sveta do koje je ovaj brazilski klub stigao 2006. godine nakon što je u velikom finalu savladana slavna Barselona.
Moramo pomenuti i dva naslova prvaka Južne Amerike, ali i jedan osvojen Kup, uz čak 45 naslova državnog prvaka šampionata Gaučo.
Sve ovo nam govori da se radi o jednom od najtrofejnijih brazilskih klubova, međutim, Internasional poslednjih nekoliko godina nije na svom prepoznatljivom nivou.
Prošlu sezonu je ekipa iz Porto Alegrea završila na devetom mestu na tabeli, pa tako nekadašnji šampion Brazila nije uspeo da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u Kopa Libertadores.
I na početku ove sezone su glavni ciljevi ostali naravno isti, a u ovom trenutku se Internasional nalazi na desetom mestu na tabeli, međutim, uz dva meča manjka u odnosu na gotovo sve ekipe, a od nekih timova Internasional ima čak i tri meča manje, pa je sigurno da ima još dosta vremena da se ova ekipa uključi u borbu za šesto mesto na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju donosi plasman u Kopa Libertadores, ruku na srce kroz kvalifikacije, gde brazilski timovi retko greše.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala, ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Atletiko Gojasa kada je bilo 1:0.
Inače, u prošlom kolu su puleni Rodžera Mačada odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Žuventudea i slavili rezultatom 1:3, što je sigurno jedan od razloga zbog čega ova ekipa u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel protiv Fortaleze. Pre toga je Internasional remizirao na teškom gostovanju kod Kruzeira, kada nije bilo pogodaka.
Kada se radi o partijama na domaćem terenu, do sada je nekadašnji šampion Brazila odigrao deset mečeva na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa, isto toliko remija i samo dva poraza. Poslednji trijumf na domaćem terenu protiv Fortaleze fudbaleri Internasionala su ostvarili pre nešto više od dve godine, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Fortaleza: Ulog je prvo mesto na tabeli!

Fortaleza nikada do sada u svojoj istoriji nije uspela da dođe do naslova prvaka Brazila, a treba pomenuti svakako da je ova ekipa dva puta dolazila do vicešampionske titule, a poslednji put je to bio slučaj davne 1968. godine. Ono što je vredno pomena su 46 naslova prvaka državnog šampionata Searense, a poslednji put je to bio slučaj prošle godine.
Kada smo se već osvrnuli na prošlu sezonu, ona je bila i te kako uspešna pošto je Fortaleza uspela da dođe do finala Kopa Sudamerikane, ali je u velikom finalu brazilski predstavnik nažalost poražen od LDU Kita, koji je slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Na putu do finala je Fortaleza savladala nekoliko veoma dobrih timova, ali je u tom finalnom duelu nedostajalo malo i sreće, pošto je opšti utisak da je brazilski predstavnik bio bolji tim na terenu.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Serije A, ako se po jutru dan poznaje, ovo bi vrlo verovatno mogla da bude jedna od najuspešnijih sezona u istoriji ovog kluba, ako ne i najuspešnija.
Naime, u ovom trenutku se Fortaleza nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na prvoplasirani Botafogo, ali ono što je jako važno je podatak da puleni Huan Pabla Vojvode imaju i meč manje, pa bi eventualnim trijumfom na gostovanju kod Internacionala, Fortaleza stigla do senzacionalnog prvog mesta na tabeli, i utisak je da je ova ekipa to u potpunosti i zaslužila.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala prošlosezonski finalista Kopa Sudamerikane je ostvario četiri trijumfa uz jedan poraz, i to baš od Botafoga u prošlom kolu kada je lider na tabeli slavio sa 2:0. Pre toga je ovaj tim vezao četiri trijumfa i probio se u sam vrh tabele.
Kada se radi o partijama na gostovanjima, do sada je Fortaleza odigrala jedanaest mečeva na strani i ostvarila četiri trijumfa, isto toliko poraza i tri remija.
Inače, treba pomenuti da se za razliku od Internacionala koji je eliminisan u osmini finala Kopa Sudamerikane, Fortaleza još uvek bori za novo finale, a u osmini finala je brazilski predstavnik bio bolji od argentinskog Rosarija, i to ukupnim rezultatom 4:2.
Za kraj, u poslednjem međusobnom susretu između Internasionala i Fortaleze, koji je odigran sredinom avgusta prošle godine na stadionu dvostrukog osvajača Kopa Libertadores, Fortaleza je slavila sa minimalnim rezultatom.

Naš predlog

Pre svega, sigurno je da će gosti od samog starta ovog susreta krenuti silovito ka golu Internasionala pošto je kao što smo već napomenuli ulog prvo mesto na tabeli. Ipak, imaće i Internasional šta da poruči svom večerašnjem rivalu, pa je nekako najrealnije da će i jedni i drugi postići makar po jedan pogodak zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.05.

Internasional je vezao nekoliko dosta dobrih partija na svom stadionu, dok Fortaleza igra nepredvidivo na strani. Ako se osvrnemo na nekoliko prethodnih međusobnih susreta između ova dva tima, videćemo da je trenutno drugoplasirani tim na tabeli na tri poslednja međusobna susreta ostvario dva trijumfa, dok je jednom bilo nerešeno, a kako će gostujući tim imati ogroman motiv na ovom susretu, hrabro vam preporučujemo da okušate sreću sa čistom dvojkom koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.45.

Za kraj, smatramo da je veoma prihvatljiva varijanta za ovaj duel i dupla šansa X2, a sve to uz kvotu 1.67 u Mozzartu.

Izvor: TIP DANA: Internasional – Fortaleza: Gostima trijumf donosi prvo mesto na tabeli!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*