Tip dana: Mančester Siti – Totenhem: Mogu li “Pevci” da se raspevaju u Mančesteru nakon tri vezana poraza u prvenstvu?

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mančester Sitija i Totenhema.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Mančester Siti: “Građani” blistaju ove sezone!

Izabranici Pepa Gvardiole igraju savršenu sezonu za sada i prosto se ne zna da li ovoj ekipi ide bolje u Premijer ligi, ili u Ligi šampiona.
Naime, u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala Mančester Siti zauzima prvo mesto na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Liverpul i utisak je da je to razlika koju će Građani teško uspeti da prosipaju, pa slobodno možemo konstatovati da je ova sezona skoro preslikana kao prošla u kojoj je tim sa Etihada takođe osvojio šampionsku titulu.
U prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole odigrali sjajan meč na gostovanju kod Norviča, a taj duel je završen ubedljivom pobedom Sitija od 0:4.
Što se tiče Lige šampiona, aktuelni šampion Engleske je u jednoj izuzetno teškoj grupi u kojoj su pored njih bili još i PSŽ i Lajpcig zauzeo prvo mesto na kraju, uz bod viška u odnosu na drugoplasirane Parižane.
U grupnoj fazi je tim sa Etihada ostvario četiri trijumfa, uz dva poraza, a utisak je da je Mančester Siti imao dosta problema u zadnjoj liniji tima u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, obzirom da je ova ekipa primila čak deset golova na šest mečeva, dok su na 25 mečeva u Premijer ligi primili samo četrnaest pogodaka.
Ipak, sve to se zaboravilo, pošto je aktuelni šampion Engleske u prvom meču osmine finala Lige šampiona demolirao Sporting na gostovanju u Lisabonu, a taj meč je završen rezultatom 0:5, pa slobodno možemo reći da se Siti već plasirao u četvrtfinale, i istakao kandidaturu za “ušati” trofej, koji je svakako primarni cilj i ovog puta.
Strelci za engleski klub su bili Bernardo Silva koji je postigao dva gola, uz po jedan Fodena, Mareza i Sterlinga, a treba dodati i da šampion Portugala nije uspeo da uputi niti jedan šut u okvir gola Mančestera.

Totenhem: “Pevcima” baš ne ide u poslednje vreme!

Totenhem je katastrofalno započeo ovu sezonu a cenu loših rezultata je platio Espirito Santo koji je dobio otkaz, a na njegovo mesto je postavljen Antonio Konte što je po svemu sudeći uz Gvardiolu, Tuhela i Klopa najveće trenerko ime na ostrvu.
Iako je temperamenti italijanski stručnjak startovao fantastično u svom novom klubu, utisak je da kako vreme prolazi tako i popularni “Pevci” pružaju sve lošije partije, pa se trenutno Hari Kejn i drugari nalaze na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na čevrtoplasirani Mančester Junajted, ali i tri meča manje u odnosu na tim sa “Old Traforda”, a naravno da ne treba ni pominjati da će upravo ta četvrta pozciija biti primarni cilj Totenhema kada je ova sezona u pitanju.
Po svemu sudeći utisak je da će to biti izuzetno težak zadatak, a partije u poslednjih nekoliko kola nažalost ne nagoveštavaju povoljan epilog.
Naime, na poslednja tri meča izabranici Antonija Kontea su ostvarili isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa lagano izgubila na svom terenu od Vulverhmeptona, koji ruku na srce igra izuzetno dobro u poslednje vreme, o čemu u prilog ide i činjenica da se Vukovi trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Arsenal.
Pre toga je londonska ekipa poražena prvo od Sautemptona na domaćem terenu u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:3, a pre svega toga su Pevci izgubili i derbi od Čelsija, kada je bilo 2:0.
Što se tiče partija na gostovanjima, izabranici Antonija Kontea se baš i nisu proslavili do sada s obzirom da su na deset odigranih mečeva na strani ostvarili četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza, uz podatak da su Pevci poslednji meč van svog terena odigrali još pre mesec dana kada su kao što smo napomenuli poraženi od aktuelnog šampiona Evrope sa 2:0.
Zanimljivo je da su se Totenhem i Mančester Siti sastali i u prvom kolu engleske Premijer lige, kada je u Londonu domaća ekipa golom Sona slavila sa 1:0, što je bio jedan od retkih mečeva ove sezone na kojima se Građani nisu upisali u listu strelaca.

Naš predlog

Mančester Siti izgleda fenomenalno ove sezone i sva je prilika da će izabranici Pepa Gvardiole odbraniti titulu šampiona Engleske, sa druge strane, Totenhem je pružao sjajne partije nakon što je ovu ekipu preuzeo Antonio Konte, ali u poslednje vreme “Pevci” imaju ogromnih problema pošto su doživeli tri uzastopna poraza u Premijer ligi.
Na poslednjih nekoliko međusobnih mečeva između ova dva tima nije bilo previše golova, pa nas nešto slično očekuje i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.37.
Možda baš ovo bude ta utakmica na kojoj će Totenhem prekinuti svoju negativnu seriju, pa vam zbog toga, ali i zbog činjenice da će se Konte opredeliti za defanzivni stil igre savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 3.25.

Izvor: Tip dana: Mančester Siti – Totenhem: Mogu li “Pevci” da se raspevaju u Mančesteru nakon tri vezana poraza u prvenstvu?Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*