Tip dana: Palmeiras – Atletiko Gojaniense: Aktuelni šampion Južne Amerike juri novi trijumf protiv zahuktalog Atletika!

U četvrtak je ponovo nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta bili primorani da analiziramo jedan meč brazilske Serije A u kom će Palmeiras ugostiti Atletiko Gojaniense.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23h.

Palmeiras: Može li Palmeiras konačno do naslova prvaka?

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za fudalere Palmeirasa, a svakako da će ona ostati upamćena po tome što je ovaj tim ponovo postao šampion Južne Amerike.
Naime, u velikom finalu Kopa Libertadores Palmeiras je u Montevideu na legendarnom stadionu Sentenario pobedio brazilski Flamengo sa 2:1 posle produžetaka. Zeleni su tako odbranili krunu osvojenu pre godinu dana.
Što se tiče najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, Palmeiras je na kraju završio kao trećeplasirani tim na tabeli uz čak osamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, koji iza sebe ima jednu zaista sjajnu sezonu.
Što se ovog prvenstva tiče, u ovom trenutku se “Zeleni” nalaze na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Korintijans, koji ruku na srce ima i meč više pošto je u ovom kolu ovaj tim samo remizirao na gostovanju kod Atletiko Paranensea, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Do sada je aktuelni šampion Južne Amerike odigrao jedanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ostvario šest trijumfa, četiri remija uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu su popularni “Zeleni” bez većih problema slavili na gostovanju kod Koritibe, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Palmeiras odigrao šest susreta na svom stadionu i tri trijumfa, ovaj tim je i dva puta remizirao, uz jedan poraz.

Atletiko Gojaniense: Teško je očekivati sjajne partije iz prošle sezone!

Poput slavnog Palmeirasa, sigurno je da će i njihovi gosti na ovom susretu dosta dugo pamtiti prošli šampionat.
Naime, fudbaleri Atletiko Gojaniensea su prošlu sezonu mimo svih očekivanja završili na visokom devetom mestu što je ovom timu donelo plasman u Kopa Sudamerikanu.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba napomenuti da je ovaj tim u jednoj i te kako teškoj grupi u kojoj su pored Atletika bili još i LDU Kito, Defensa i Antofogasta uspeli da zauzmu prvo mesto u grupi i dođu do plasmana u nokaut fazu, a u poslednjem kolu grupne faze brazilski predstavnik je remizirao na gostovanju kod LDU-a, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Što se tiče najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, utisak je da Atletiko nije na onom nivou od prošle sezone, a zaista teško je to i bilo očekivati.
Naime, trenutno se Gojaniense nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednnje koje na kraju sezone donosi opstanak u društvu najbojih.
Nakon jednog očajnog starta šampionata, Atletiko pruža sve bolje i bolje partije što se najbolje videlo u prethodna dva kola.
Prvo je šesnaestoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Avaja, kada je bilo 2:1, da bi Gojaniense i u prošlom kolu slavio na gostovanju kod Fluminensea, kada je bilo 0:2.
Inače, Aletiko se do sada nije pokazao baš kao gost koji domaće ekipe ne žele da vide u gostima, pošto su “Zeleni” na pet odigranih mečeva na strani ostvarili samo jedan trijumf, dva remija i dva poraza.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da je Palmeiras apsolutni favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.40.

Mišljenja smo takođe da će lider na tabeli i aktuelni šampion Južne Amerike od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu gostiju, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02.

Sva je prilika i da nas očekuje i te kako efikasan meč zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.75.

Izvor: Tip dana: Palmeiras – Atletiko Gojaniense: Aktuelni šampion Južne Amerike juri novi trijumf protiv zahuktalog Atletika!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*