Tip dana: Liverpul – Mančester Siti: Poslednji voz za Klopa i Redse koji vozi ka tituli!

U nedelju je spektakularna ponuda za klađenje pošto nas očekuje pregršt veoma interesantnih duela, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liverpula i Mančester Sitija.
Susret između ova dva tima je na programu u 17 časova i 30 minuta
.

Liverpul: Mogu li “Redsi” da uhvate poslednji voz za titulu?

Malo ko se nadao da će fudbaleri Liverpula imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Jirgena Klopa nalaze na jedanestom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na proplasirani Arsenal, koji ruku na srce ima i meč više.
U prošlom kolu je tim sa Enfilda poražen upravo od “tobdžija” u jednom sjajnom duelu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Bio je to drugi poraz Liverpula u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, a pored toga je nekadašnji šampion Engleske čak četiri puta remizirao i ostvario samo dva trijumfa.
Ono što nikako nije dobro je podatak da je jedanaestoplasirani tim na tabeli na tri poslednja meča bez trijumfa, pošto je pored tog poraza od Arsenala u prošlom kolu, Liverpul remizirao pre toga sa Brajtonom i Evertonom.
Poslednji trijumf u prvenstvu su “Redsi” ostvarili još krajem avgusta kada su na svom terenu savladali Njukasl rezultatom 2:1.
Što se tiče Lige šampiona, izabranici Jirgena Klopa su se obrukali u prvom kolu, pošto su doživeli katastrofalan poraz na gostovanju kod Napolija, a taj duel na stadionu “Diego Armando Maradona” je završen rezultatom 4:1.
U drugom kolu su fudbaleri Liverpula nekako uspeli da slave na svom terenu protiv Ajaksa, kada je bilo 2:1, i to nakon gola u finišu susreta, da bi u prošlom kolu četa Jirgena Klopa bez većih problema na “Enfildu” slavila protiv Rendžersa rezultatom 2:0.
Isti tim je savladan i pre nekoliko dana na “Ajbroksu” kada je bilo više nego ubedljviih 1:7, čime su “Redsi” došli na korak od plasmana u nokaut fazu, pošto u ovom trenutku ovaj tim drži drugo mesto na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na trećeplasirani Ajaks.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Jirgen Klop ovog puta neće moći da računa na Dijaza, Matipa, Keitu, Artura i Okslejd-Čemberlena, dok su pod velikim znakom pitanja Aleksander-Arnold, Konate i Džons.

Mančester Siti: “Građani” blistaju u poslednje vreme!

Prošla sezona je bila uspešna za Siti, pošto je četa Pepa Gvardiole došla do titule šampiona Engleske i to nakon velike drame u poslednjem kolu, pošto je Aston Vila sve do sredine drugog poluvremena imala prednost od dva gola razlike, međutim, nakon toga je Siti odigrao fantastičnu završnicu, preokrenuo, i došao do druge uzastopne titule u Premijer ligi.
Naravno, “građani” i ove sezone imaju najviše moguće ciljeve, a svakako da će primarni biti “ušati” trofej, pogotovu nakon one bolne eliminacije prošle sezone od Reala.
Veliku stvar u letnjem prelaznom roku je uprava ovog kluba uradila pošto je iz Dortmunda stigao Haland, a na sve to su svi najbitniji fudbaleri ostali u timu, pa je sigurno da će Siti i ovog puta biti glavni favorit za osvajanje šampionske titule.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, u ovom trenutku se izabranici Pepa Gvardiole nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, koji se mimo svih očekivanja nalazi na vrhu tabele.
U prošlom kolu su “građani” bez većih problema slavili na svom terenu protiv Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Pre toga je ekipa koju sa klupe predvodi Pep Gvardiola odigrala brutalan meč protiv gradskog rivala i savladala Mančester Junajted sa ubedljivih 6:3, pa dolazimo do podatka da je aktuelni šampion Engleske na poslednja dva meča u Premijer ligi postigao čak deset golova.
Kada je u pitanju Liga šampiona, u ovom trenutku se Mančester Siti nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G i već je obezbedio plasman u nokaut fazu, čime je jedan od primarnih ciljeva za ovu sezonu već ostvaren.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja Siti je samo remizirao na gostovanju kod Kopenhagena, ali treba napomenuti i da je šampion Engleske veći deo susreta igrao sa igračem manje pošto je Gomez isključen u 30. minutu susreta.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Pep Gvardiola za ovaj derbi meč sa Liverpulom neće moći da računa na Vokera, Stonsa, Mendija i Filipsa.

Naš predlog

“Redsi” moraju da idu na sve ili ništa, pa iz tog razloga najviše i dajemo domaćinu prednost na ovom susretu i preporučujemo vam odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 3.60.

Takođe, i dupla šansa se kotira odlično, a kako nam međusobni mečevi između Liverpula i Sitija uglavnom donese dosta golova, savetujemo vam da probate sa kombinacijom 1X&3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 3.10.

Najrealnija prognoza je da će oba tima postići makar po jedan pogodak na Enfildu za šta je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.46.

Izvor: Tip dana: Liverpul – Mančester Siti: Poslednji voz za Klopa i Redse koji vozi ka tituli!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*