TIP DANA: Ovijedo – Kartahena: Ovijedo u naletu, gostima se smeši selidba u niži rang!

U ponedeljak je veoma siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč petnaestog kola španske Segunde u kom će snage odmeriti Ovijedo i Kartahena.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Ovijedo: Sedam vezanih mečeva bez poraza!

Ovijedo je do sada u svojoj 97 godina dugoj istoriji pet puta osvajao špansku Segundu, ali je retko kada ova ekipa imala uspehe u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
Prošlu sezonu je ova ekipa završila na osmom mestu na tabeli, ali i pored toga Ovijedo nije bio blizu plasmanu u doigravanje, pošto je šestoplasirani Albasete imao čak osam bodova viška.
Primarni cilj će naravno i ovog puta biti borba za doigravanje, a u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz osamnaest osvojenih bodova.
Ponovo je Ovijedno katastrofalno startovao u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, a cenu loših rezultata je platio trener Alvaro Servera, koga je na klupi nasledio Luis Karion, koji je zanimljivo u prethodne dve godine sedeo na klupi Kartahene, sa kojom se između ostalog Ovijedo i sastaje u ovom kolu.
Do sada je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao četrnaest mečeva i upisao četiri trijumfa, isto toliko poraza, uz čak šest remija.
Ipak, u poslednje vreme ova simpatična ekipa pruža sjajne partije, pa je tako Ovijedo na sedam vezanih mečeva bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa i tri remija, a na sve to treba dodati i prolazak u narednu fazu španskog Kupa Kralja nakon eliminacije Manrese.
U prošlom kolu su izabranici Luisa Kariona remizirali na veoma teškom gostovanju kod Saragose, a taj duel je završen rezultatom 0:0.
Pre toga je Ovijedo ostvario pobedu na domaćem terenu protiv Alkorkona kada je bilo 2:0, uz podatak da je do sada nekadašnji prvoligaš odigrao šest mečeva na svom terenu i ostvario tri trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz, ali uz konstataciju da je na tri poslednja duela na svom stadionu ovaj tim ostvario isto toliko trijumfa.
Za kraj, poslednji međusobni susret između Ovijeda i Kartahene je odigran sredinom februara ove godine, kada je Kartahena na svom terenu slavila sa 2:1.

Kartahena: Tim koji je za sada ubedljivo najmanje pokazao u Segundi!

Kartahena je osnovana 1995. godine, a do sada ovaj tim u svojoj 28 godina dugoj istoriji nije postizao neke značajnije rezultate, uz konstataciju da je ovaj klub sedam puta učestvovao u Segundi.
Prošlu sezonu je ova ekipa završila na odličnom devetom mestu na tabeli i sigurno je da su svi u klubu bili prezadovoljni sa tim.
Primarni cilj pre početak ovogodišnjeg izdanja drugog po kvalitetu fudbalskog ranga u Španiji je bez ikakve sumnje bio opstanak u društvu najboljih, međutim, kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone ponovo gledamo u trećoj ligi.
Pre svega, treba reći da je Kartahena katastrofalno startovala u Segundi, a cenu loših rezultata je platio trener Viktor Sančez koji je smenjen, a na njegovo mesto je postavljen Hulijan Kaljero, međutim, deluje da ni to nije mnogo pomoglo ovoj ekipi.
Naime, u ovom trenutku se crno-beli nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, što je trenutno za čak sedam bodova manje u odnosu na ekipe koje trenutno nisu ugrožene.
Na četrnaest odigranih susreta izabranici trenera Kaljera su ostvarili samo jedan trijumf, tri remija uz čak deset poraza, što je zaista previše.
Na poslednjih pet mečeva Kartahena ne zna za trijumf, a u tom periodu je “fenjeraš” dva puta remizirao, i to oba puta u gostima, ali i doživeo tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na svom terenu od Leganesa, što i nije bilo neko preveliko iznenađenje, pošto se Leganes trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje glavni je favorit za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Što se tiče partija na strani, Kartahena je do sada odigrala sedam mečeva van svog terena i ostvarila jedan trijumf, tri remija i isto toliko poraza, pa dolazimo do zaključka da ovaj tim igra daleko bolje na strani nego na svom terenu gde je do sada “fenjeraš” doživeo svih sedam poraza.

Naš predlog

Bez mnogo razmišljanja, utisak je da je domaćin veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.73.

Ako se malo osvrnemo na nekoliko poslednjih međusobnih mečeva između ova dva tima, doći ćemo do zaključka da su to uglavnom bili dueli na kojima je bilo više od tri pogotka, pa deluje da nas nešto slično očekuje i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50.

Za kraj, vrlo lako se može desiti da domaćin postigne dva ili više duela u duelu protiv u poslednje vreme očajne Kartahene, pa vam predlažemo igru D2+ uz kvotu 2.19.

Izvor: TIP DANA: Ovijedo – Kartahena: Ovijedo u naletu, gostima se smeši selidba u niži rang!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*