TIP DANA: Liverpul – Totenhem: I jedni i drugi su posustali kada je bilo najvažnije!

U nedelju nas očekuje zaista spektakularna ponuda za klađenje, a jedan od najaznimljivijih susreta se igra na Enfildu, gde će snage odmeriti Liverpul i Totenhem.
Iako su i jedna i druga ekipa igrale na veoma visokom nivou čitave sezone, utisak je da su oba tima posustala u trenucima kada je to bilo najmanje potrebno.
Početak ovog duela je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Liverpul: Pobeda ostavlja tračak nade!

Liverpul je do pre samo nekoliko kola bio možda i glavni favorit za naslov prvaka Engleske, ali i za trofej u Ligi Evrope, međutim, onda je sve krenulo nizbrdo.
Naime, u ovom trenutku se Redsi nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na Arsenal, koji ruku na srce ima i meč više, pošto su Tobdžije juče na svom stadionu bez većih problema savladale ekipu Bornmauta, rezultatom 3:0.
Međutim, od skoro glavnu reč kada je u pitanju naslov prvaka Engleske vodi Mančester siti, koji je iskoristio sve kiksve svojih najbližih pratioca, a tu pre svega mislimo na Liverpul i Arsenal.
Juče je Siti ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Vulverhemptona, a taj duel na Etihadu je završen rezultatom 5:1.
Kao što je dobro poznato popularni Građani imaju meč manjka u odnosu na Liverpul i Arsenal, pa se ne treba previše obazirati na tabelu koja nam pokazuje da se Arsenal trenutno nalazi na prvom mestu uz dva boda viška u odnosu na Mančester siti.
Što se Liverpula tiče, u poslednje vreme puleni Jirgena Klopa imaju baš dosta problema, pa je tako ova ekipa na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu engleskog fudbala ostvarila samo jedan trijumf i to na gostovanju kod Fulama kada je bilo 1:3, uz dva poraza i isto toliko remija.
U prošlom kolu su Redsi samo remizirali na gostovanju kod Vest Hema kada je bilo 2:2, što je vrlo verovatno značio i definitivni oproštaj od borbe za naslov prvaka Engleske.
Pre toga je nekadašnji šampion Evrope doživeo šokantan poraz na svom stadionu protiv Evertona, a taj meč na Gudisonu je završen pobedom Karamela od 2:0.
Svakako da je Liverpul od samog starta proglašen i za prvog favorita za osvajanje Liga Evrope, međutim, nakon nekoliko briljantnih partija, što u grupnoj fazi, što u osmini finala, engleski predstavnik je eliminisan od Atalante, i to nakon ubedljivog poraza na svom terenu, kada je bilo 0:3. U revanšu je Liverpul slavio sa 0:1, međutim, to nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Kako sada stvari stoje deluje da Jirgen Klop neće na najbolji mogući način okonšati svoju misiju na Enfildu, međutim, treba pomenuti da je ove sezone tim sa Enfilda već stigao do jednog trofeja, i to do Liga Kupa, nakon što je u velikom finalu savladan Čelsi.

Totenhem: Mogu li Pevci ponovo da savladaju Liverpul?

Totenhem je imao početak sezone iz snova, pošto je ekipa iz Londona prvih nekoliko kola provela na prvom mestu na tabeli.
Pre svega, moramo napomenuti da je novi trener kluba tokom prošlog leta postao Postekoglu, i generalno je to bio dosta dobar posao uprave Pevaca, naročito nakon prošle sezone u kojoj ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Na sve to, ne smemo zaboraviti i da je klub napustio dugogodišnji kapiten i najbolji fudbaler Hari Kejn koji je prešao u Bajern iz Minhena, a sve u nameri da konačno dođe do nekog trofeja, što veoma zanimljivo kapitenu Engleske i dalje nije pošlo za rukom, a veliko je pitanje da li će to biti slučaj i ove sezone, osim ako tim iz Minhena ne osvoji Ligu šampiona, pošto je nakon jedanaest vezanih trofeja u Bundesligi, primat preuzeo Leverkuzen.
Bilo kako bilo, kako je vreme prolazilo tako je nažalost i Totenhem pružao sve slabije partije, a trenutno je situacija takva da se popularni Pevci nalaze na petom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
U ovom trenutku tim iz Londona ima sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Aston Vilu, uz napomenu da tim sa Vila Parka ima i meč viška, pa bi eventualnim trijumfom na ovom teškom gostovanju kod Liverpula, Sparsi prišli četvrtoj poziciji na četiri boda, mada je to slaba uteha ako uzmemo u obzir da do kraja ima da se odigra još samo tri kola.
Na poslednjih pet mečeva Postekogluovi puleni su ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Čelsija kada je bilo 2:0.
Bio je to nažalost treći vezani poraz za ovaj tim u prvenstvu, a da nije bilo toga, sada bi se Totenhem u najmanju ruku ravnopravno borio sa Aston Vilom za to četvrto mesto i plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Kada se radi o partijama na strani, do sada su Pevci odigrali sedamnaest mečeva na strani i ostvarili šest trijumfa, isto toliko remija i pet poraza, a veoma zanimljivo je da su fudbaleri Totenhema poslednji trijumf na strani ostvarili još u martu, kada je pobeđena upravo Aston Vila, i to sa više nego ubedljivih 0:4.

Naš predlog

Ako se osvrnemo na međusobne mečeve između ova dva tima videćemo da skoro uvek ima dosta pogodaka, a deluje da nas tako nešto očekuje i ovog popodneva na Enfildu, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

I jedni i drugi igraju veoma loše u poslednje vreme, međutim, kada se sve sabere i oduzme, deluje da je vreme za jedan trijumf Liverpula, koji ima poseban motiv na ovom duelu, pošto je poznato da su Pevci u prvom delu sezone došli do trijumfa nakon gola u poslednjim sekundama susreta, pa vam zbog svega toga savetujemo da se opredelite za jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.45.

Za kraj, i jedni i drugi će sasvim sigurno postići makar jedan pogodak na ovom duelu, a po našem mišljenju to bi mogao da bude slučaj već u prvom delu igre, pošto odbrana i jednih i drugih ne blista u poslednje vreme, pa vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa igrom IGG, a sve to uz sjajnu kvotu 3.10 u kladionici Meridianbet.

Izvor: TIP DANA: Liverpul – Totenhem: I jedni i drugi su posustali kada je bilo najvažnije!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*