Tip dana: Mančester junajted protiv “čekićara”! Može li Vest Hem do senzacije na “Old trafordu”!?

Kako tradicija kaže kup mečevi su uvek neugodni po favorite, a naročito na “ostrvu” na kome je sve moguće. Iako je Mančester junajted kao domaćin favorit protiv Vest Hema, sa “čekićarima” se nikada ne zna, naročito u situaciji kada su “crveni đavoli” umorni od trke za Sitijem u Premijer ligi.

Junajted nakon nekoliko godina ima šansu da osvoji titilu, ali im je trofej FA kup jedan od prioriteta u ovoj sezoni.

Nakon godina lutanja i borbe za plasman u Evropu, Junajted je konačno pod vođstvom Ole Gunara Solskjera došao u situaciju da se bori za titulu šampiona Premijer lige. Ipak i pored dobrih igara Mančester s vremena na vreme iznenadi sve, što je bio slučaj i sa Šefildom pre par nedelja kad su ostali bez bodova na svom terenu. FA kup je opet specifično takmičenje. Glavno je pitanje i koji će sastav Solskjer izvesti večeras od 20 i 30 protiv “čekićara”, pošto su pre samo nekoliko dana imali megdan protiv Evertona. Pol Pogba zbog povrede po svemu sudeći neće igrati, stoga, Mančester će do pobede i četvrtfinala FA kupa doći na teži način, ukoliko uošte i pobede neugodni Vest Hem.

Vest Hem bije bitku za Evropu i dolazi “naoštren” na Old Traford!

“Čekićari” su se konačno stabilizovali nakon nekoliko godina lutanja i borbe za opstanak. Nalaze se na šestom mestu Premijer lige i ukoliko nastave sa dobrim partijama, Vest Hem bi možda gledali i u Ligi šampiona naredne takmičarske sezone. Oni su u ovom trenutku na svega šest bodova zaostatka za Junajtedom, dok im ćetvrti Liverpul beži svega jedan bod! Da li je to slučajno ili ne, teško je reći, a da će pokušati da trofej FA kupa donesu u svoje vitrine vrlo je moguće! Poslednji meč protiv Junajteda su kao gosti odigrali 2020. godine i bilo je 1:1!

Naš predlog:

Mančester je precenjen za ovaj duel. I pozicija na tabeli, kao i stanje u timu ne garantuju nam da će Junajted lako izaći na kraj sa Vest Hemom. Primera radi kvota za igru X2 dupla šansa na Vest Hem je čak 2.13 u kladionici Meridian! Ovakvu šansu ne treba propustiti, jer je prosto kao idealna za večerašnji okršaj na travnatom tepihu “Old Traforda”. Ne oklevajte, već pravac na najbliže uplatno mesto Meridiana!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*