Tip dana: Borba u Liverpulu! Pevci žele da progutaju “karamele”! Biće vrelo na Gudisonu! Sudar Anćelotija i Murinja…

Očekuje nas atomski duel Evetona i Totenhem timova koji su u samom vrhu Premijer lige! Ipak, kako sada stvari stoje Žoze Murinjo sa jedne, odnosno Karlo Anćeloti sa druge strane pokušaće da odmore svoje igrače, ali i naprave dobitnu kombinaciju za trijumf i plasman dalje.

Everton muku muči sa povredama, ali Gudison i iskusni Anćeloti su veliki aduti “karamela”!

Everton ima sjajan tim, ali i problema sa povredama pred meč protiv Totenhema, večeras od 21 i 15! Prvi golman Pikford sigurno neće biti među stativama, dok su Hames Rodrigez i Alan pod znakom pitanja. Veliki hendikep za tim Karla Anćelotija, ali i pored svega toga pitanje kako će Totenhem postići gol na Gudisonu, jer jedan je Žoze Murinjo!

Totenhem, tim koji ne ume da postigne gol, ali…

Sve je moguće, pa i da tim Žozea Murinja eventualno “poludi” i kazni Everton bez Pikforda na golu. Dele Alija neće biti u timu, kao i Lo Selsa, a na Murinju je da osmili način i ostvari pobedu vrednu plasmana u osminu finala FA kupa. Ipak, Everton se neće predavati, a kako nam kladionačrski njuh kaže, očekuje nas jedan VELIKI X!

Naš predlog:

Kao što smo i naveli ovaj meč je kao stvoren za X! Ako sagledamo trenutnu golgetersku forma oba tima, stanje u ekipi i zdravstveni bilten, Everton će protiv “mamuza” izaći strpljivo, što Murinju uvek odgovara, pa će biti spreman da odgvori još većim strpljenjem i defanzivom! Kvota u Meridianu za X na ovom meču je 3.15! ZVUČI OBEĆAVAJUĆE! Šta čekate!?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*