Tip dana: Borba začelja u Premijer ligi! Razigrani Brajton dočekuje povredama osakaćeni Kristal Palas! Da li će i iskoristiti to?

Fudbaleri Brajton dočekaće na svom terenu ekipu Kristal Palasa od 21 čas u derbiju začelja Premijer lige. Ovo je naš Tip i analiza samog duela:

Brajton se digao iz pepela i izašao iz zone ispadanja!

Brajton je nakon lošeg starta u šampionatu konačno proigrao i nakon iznenađujućih pobeda protiv Totenhema i Liverpula došao do izglednih šansi da ostane u ligi i naredne sezone. Oni će večeras ugostiti ekipu Kristal Palasa koja ima ozbiljnih problema sa povredama. Domaćin je u ovom trenutku 16. na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Kristal Palas sa tri boda više ispred njih na 14. mestu.

Kristal Palas – povrede, problemi…

Čvrsta i organizovana ekipa Kristal Palasa platila je ceh povredama i došla u opasnost oko opastanka u ligi. Oni će u ovaj duel ući bez sedmorice igrača zbog povreda, a na terenu će biti MekArtura, Zahe, Tomkinsa, Sakoa, Šlupa, Vikama i Fergusona, što je ogroman problem za goste! Baš zato, sve osim poraza ba teškom gostovanju biće uspeh!

Naš predlog:

Očekuje nas jedna tvrda i rezultatski teška utakmica. Brajton jeste u prednosti, ali ne treba rizikovati sa KECOM! Naš predlog za Tip dana je 0-1 I p i 1-2 u IIp, a kvota u Meridianu je 2.07! Takođe, možete probati i sa duplošm šansom 1X i 0-3 gola, a kvota je takođe solidna u Meridian kladionicama – 1.5!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*