Tip dana: Na Enfild stiže Čelsi! Liverpul MORA da pobedi… Mogu li ili ne?

Borba može da počne! Liverpul, aktuelni šampion Premijer lige doveo je sebe u opasnost oko plasmana u Ligu šampiona naredne godine. Večeras od 21 i 15 na svom terenu neće imati nimalo lagan posao, jer na Enfild stiže Čelsi, direktni konkurent za poziciju roj četiri!

Liverpul posrće, povreda Van Dajka je sve okrenula! Ipak, pobeda po svaku cenu je cilj čete Jirgena Klopa!

Izostanak Van Dajka sa početka sezone promenio je igru do tada nepobedivih Redsa. Vezao je Liverpul nekoliko poraza u poslednje vreme, tačnije od početka 2021. godine, a ukoliko ne pobede ni Čelsi, plasman u Ligu šampiona naredne sezone biće vraški težak posao za tim saEnfilda. Bez Van Dajka, Matipa i Žote Redsi dočekuju neugodno, ali i nestabilnu ekipu Čelsija. Verujemo da će Liverpul nakon Sitija, Lestera i Evetona konačno uzeti skalp timu iz samog vrha Premijer lige.

Čelsi kompletan stiže na Enfild! Pokušaće da dotuku Redse…

Nakon velike pobede protiv Atletika iz Madrida u prvom meču osmine finala Lige šampiona i remija sa Junajtedom, Plavci dolaze na noge ranjenom Liverpulu! Naslednih Lamparda na klupi Čelsija Tomas Tuhel je sklopio kockice koji često i zakažu, ali je očigledni da Čelsi voli velike utakmice, a da bodove uglavnom gubi protiv autsajdera. Pokušaća da rane Liverpul, ali na Enfildu to nije lako uraditi.

Naš predlog:

Pokušaćemo da vam za današnji Tip dana predložimo da odigrate čistog keca na Liverpul, jer je kvota u Meridianu fantastična 2.4, a Redsi moraju do pobede kako znaju i umeju! Za one koji bi da izbegnu rizik mogu da probaju i sa duplom šansom 1X i 2-4 gola, a Meridian nudi odličnu kvotu u visini od 2.21!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*