Tip dana: Čelsi izbacuje Liverpul iz Lige šampiona! NEVEROVATNO! Sledi lov na Svrake!

Liverpul je nastavio sa lošim partijama u novoj 2021. godini, porazom od Lestera u subotu. Tim neuspehom četa Jirgena Klopa omogućila je Čelsiju da pobedom nad Njukaslom večeras od 21 čas prestigne Liverpul i zauzme četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Čelsi ima veliku šansu, ali moraju da zaborave na kiks protiv “svraka”!

Ko bi rekao da će Čelsi na sredini šampionata, nakon serije loših partija, izgubljenih bodova i mučenja u Premijer ligi dobiti šansu da pretekne Liverpul, aktuelnog šampiona i unese dramu oko borbe za plasman u elitu evropskog fudbala. “Plavci” će bez Tijaga Silve ući u ovaj duel, a jedini imperativ za njih je pobeda i mi ćemo se voditi time kada je Tip dana u pitanju.

Njukasl je lak plen, ali je kroz istoriju umeo da iznenadi Čelsi!

“Svrake” su sa sedam bodova prednosti u bezbednoj zoni ispred Fulama, Šefilda… To ih ipak ne oslobađa od strepnje jer bi vrlo lako mogli da u finišu prvenstva ostanu bez premijerligaškog statusa. Oni će u duel protiv Čelsija ući bez nekolicine povređenih igrača, a poraz je i pored tradicije pobeda nad Plavcima gotovo neuzbežan!

Naš predlog za Tip dana:

Kec je siguran, ali zašto ne probati sa tipom da Čelsi daje minimum po jedan gol u oba poluvremena. To je svakako očekivano, a kvota da Čelsi postigne gol u oba dela je 1.96 u Meridian kladonici. Ovaj Tip dana obećava i laku zaradu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*