Tip dana: Juve je u naletu! Da li Porto može sačuvati prednost iz prvog meča?

Porto je u prvom meču pre dve nedelje savladao Staru Damu na svom terenu sa 2:1, a večeras će u Torinu pokušati da sačuva stečenu minimalnu prednost iz prvog meča. Bez obzira na sve Juve je favorit!

Juventus je u seriji pobeda, Pirlo je pronašao pobedničku formulu!

Stara Dama blista u poslednje vreme, a trio Kjeza, Ronaldo i Morata sipa sa svih strana. Poraženi su od Portoa sa 2:1 u prvom meču, međutim, iako su lišeni pomoći Dibale, De Lihta i Danila, Juve će od prvog minuta napasti goste. Svakako da su veliki favoriti jer ih i minimalni trijumf vodi dalje, a možda je došlo vreme i da Ronaldo sa Starom Dmom osvoji pehar Lige šampiona.

Porto ima prednost, ali igra promenljivo gotovo cele sezone!

Portugalci su golovima Marege i Taremija uspeli da savladaju Juve, iako je Stara ama vrlo lako mogla i do nerešenog rezultata na Dragau. Porto je daleko od tiitule šampiopan, jer Sporting igra fantastično, dok plavo-beli kaskaju cele sezone. Upravo zbog toga smatramo da će teško sačuvati mežu pred naletom Juventusa koji igra sve bolje i željan je uspeha un eliti evropskog fudbala!

Naš predlog:

Bez dileme naš predlog za Tip dana bio bi 1 i 0-3 golova, jer Juve na svom terenu teško prima golove, a postiže jedan, dva ili maksimum tri pogotka. Kvota u Meridian kladionici je 2.43! Zvuči fantastično!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*