Tip dana: Sasuolo – Napoli: Napolitanci retko pobeđuju u Ređo Emiliji!

U petak je veoma dobra ponuda za klađenje, a po našem mišljenju se najinteresantniji susret igra u Ređo Emiliji gde će Sasuolo na svom stadionu ugostiti lidera na tabeli, ekipu Napolija, koja se nalazi veoma blizu Skudeta.
Početak susreta je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sasuolo: Sjajne partije u poslednje vreme!

Od kako je ušao u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, Sasuolo nijednom nije imao problema oko opstanka u eliti, čak je jednom ovaj tim uspeo da dođe i do plasmana u Ligu Evrope, ali je to onaj zlatni period ove ekipe kada je klub sa klupe predvodio Euzebio Di Frančesko.
Zanimljivo je da je tada do plasmana u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje Sasuolo stigao preko Crvene zvezde, nakon trijumfa u Ređo Emiliji (3:0), dok je revanš u Beogradu završen rezultatom 1:1.
Inače, prošlu sezonu je ovaj tim završio na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, a utisak je da je Sasuolo bio malo konstantniji verovatno bi se uključio u borbu za neku od pozicija koje donose izlazak na evropsku scenu.
Ostaće svakako upamćeno i da je Milan pobedom na gostovanju baš kod ove ekipe stigao do Skudeta posle jedanaest godina pauze.
U letnjem prelaznom roku su iz kluba otišli Skamaka i Raspadori, kao i Filip Đuričić, što je svakako predstavljao veliki hendikep za ovaj tim, koji je od zvučnih pojačanja jedino doveo Pinamontija iz Intera, i to u rekordnom transferu.
Klub iz Ređo Emilije je poprilično loše startovao u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa pružala sve bolje partije, pa se u ovom trenutku izabranici Alesija Dionizija nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa je sva prilika da ćemo Neroverde i naredne sezone gledati u društvu najboljih, što naravno nijedne sekunde nije ni smelo da se dovede u pitanje.
Na poslednja četiri susreta Sasuolo je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, ali i dva remija.
Ipak, posebno će svim navijačima ovog tima ostati u sećanju gostovanje kod aktuelnog šampiona Milana, pošto je na tom susretu na “San Siru” Sasuolo slavio sa rezultatom 5:2, što je bio pravi šok za sve navijače Rosonera koji su prisustvovali jednoj od najslabijih partija svog omiljenog tima u poslednjih desetak godina.
U prošlom kolu je inače petnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Udinezea, u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.
Na domaćem terenu je klub iz Ređo Emilije do sada odigrao deset mečeva i ostvario četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Za kraj, što se tiče izostanaka za ovaj veoma važan meč protiv lidera na tabeli, Alesio Dionizi neće moći da računa na Muldura i Toljana.

Napoli: Napolitanci sve bliže Skudetu!

Pre svega, utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će Napoli igrati ovako dobro ove sezone.
Naime, klub sa stadiona “Diego Armando Maradona” se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli prvom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Inter, a sve to na šesnaest kola do kraja, pa je zaista teško očekivati da neko uspe da sustigne Napolitance, što znači da će po svemu sudeći ovaj klub po prvi put još od 1990. godine i one čuvene generacije koju je predvodio legendarni Maradona.
Kada se sve sabere i oduzme tim iz Napulja je ubedljivo najviše i pokazao od svih timova u Seriji A, o čemu možda i najbolje govori podatak da je lider na tabeli do sada odigrao 22 meča i upisao čak devetnaest trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Intera, na početku drugog dela šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Lučana Spaletija koji radi zaista sjajan posao na klupi ovog tima slavili na svom terenu protiv Kremonezea i to bez većih problema, s obzirom da je taj susret završen rezultatom 3:0, a pitanje pobednika susreta se ni u jednom trenutku i nije dovelo u pitanje.
Na gostovanjima je do sada lider na tabeli odigrao jedanaest mečeva i ostvario devet trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Napolitanci pružali i blistavo dobre partije u Ligi šampiona gde je ova ekipa na kraju završila na prvom mestu u grupi, ispred Liverpula, Ajaksa i Rendžersa, a za rivala u nokaut fazi italijanski predstavnik je dobio Ajntraht iz Frankfurta, i stiče se utisak da je Napoli veliki favorit u tom dvomeču, pogotovu ako uzmemo u obzir sve što su i jedna i druga ekipa pružali u dosadašnjem toku prvenstva.
Taj meč u Frankfurtu je na programu već u utorak, pa se vrlo lako može desiti da zbog toga, ali i zbog ogromne prednosti u odnosu na svoje najbliže pratioce, Napoli na večerašnjem susretu protiv Sasuola izađe u nešto izmenjenom sastavu, kako bi Lučano Spaleti sačuvao sve svoje nosioce za ono što sledi već za pet dana.
Nevezano za to, što se tiče izostanaka, italijanski stručnjak za ovo gostovanje u Ređo Emiliji sigurno neće moći da računa na Raspadorija koji je povređen, međutim, sve i da je zdrav, bivši fudbaler upravo Sasuola ne bi sigurno bio u prvih jedanaest.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, doći ćemo do zaključka da je na poslednjih sedam međusobnih mečeva koja su ove dve ekipe odigrale u Ređo Emiliji, Napoli ostvario samo jedan trijumf, jednom je slavio Sasuolo, a čak pet puta je bilo nerešeno.
Mišljenja smo da lider na tabeli neće slaviti na ovom susretu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.38.

Obično nam mečevi između ova dva tima donose veliki broj golova, a apsolutno nema razloga da tako ne bude i večeras, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Za kraj, utisak je da će Lučano Spaleti odmarati najvažnije fudbalere pošto Napolitance već u utorak očekuje meč Lige šampiona protiv Ajntrahta, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila neverovatno dobru kvotu 5.40.

Izvor: Tip dana: Sasuolo – Napoli: Napolitanci retko pobeđuju u Ređo Emiliji!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*