Tip dana: Tuluz – Lion: Lavovi se probudili, da li će to biti dovoljno za Evropu?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tuluza i Liona.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.

Tuluz: Tri vezana poraza na domaćem terenu!

Fudbaleri Tuluza su prošle sezone igrali zaista sjajno, a sve to je ovom timu i donelo direktan plasman u najviši rang francuskog fudbala.
Naime, na kraju prošlogodišnjeg izdanja Lige 2, Tuluz je zauzeo prvo mesto na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, a svakako da bi ta bodovna razlika bila i znatno veća da ova ekipa u poslednja četiri kola nije doživela dva poraza, međutim, ono što se pamti je da je primarni cilj ispunjen, a on se bez ikakve sumnje odnosio na ekspresan povratak ovog tima u društvo najboljih.
Ovog puta će primarni cilj biti naravno opstanak u društvu najboljih, pa ako na taj način posmatramo stvari slobodno možemo konstatovati da navijači Ljubičastih imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se Tuluz nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa je sva prilika da ćemo izabranike Filipa Montanijea i naredne godine gledati u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
U prošlom kolu je povratk u društvo najboljih ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Monpeljea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada se radi o partijama na domaćem terenu, do sada je dvanaestoplasirani tim na tabeli odigrao petnaest mečeva na svom stadionu i ostvario šest trijumfa, četiri remija i pet poraza, a ono što je posebno zanimljivo je da je Tuluz na tri poslednja meča na svom stadionu doživeo isto toliko poraza, pa je utisak da mu ovaj meč sa Lionom dolazi u najgorem mogućem trenutku, s obzirom da Lavovi igraju fantastično na strani u poslednje vreme.
Pomenimo još i to da Filip Montanije za ovaj duel sa Lionom neće moći da računa na Deslera, Rataa, Hileja i Dejaegera, a poslednji međusobni susret između ova dva kluba je odigran početkom oktobra kada su je na Žerlanu meč završen bez pobednika (1:1).

Lion: Odlične partije u poslednje vreme!

Lion ponovo prošle sezone nije uspeo da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, s obzirom da je ova ekipa šampionat završila na osmom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji su uspeli da dođu do plasmana u Ligu konferencija.
Bilo je dosta promena tokom leta, a svakako da se ciljevi nisu promenili, iako je velika verovatnoća da ni ovog puta popularne Lavove nećemo gledati u nekom od evropskih takmičenja naredne sezone.
U ovom trenutku se izabranici legendarnog Lorana Blana nalaze na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Ren.
Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da nekadašnji šampion Francuske u poslednje vreme pruža dosta bolje partije nego što je to bio slučaj većim delom šampionata.
To se verovatno najbolje videlo i na gostovanju kod aktuelnog prvaka Lige 1, ekipe PSŽ-a, a na tom meču na Parku Prinčeva, Lion je slavio sa 0:1.
Odmah nakon toga su izabranici Lorana Blana odigrali nakon baš dosta vremena dosta dobar duel i na svom terenu protiv Rena, kada je bilo 3:1, iako su gosti prvi došli do vođstva, koje su zadržali sve do kraja prvog dela igre.
Međutim, u drugom poluvremenu smo gledali potpunu dominaciju Liona koja je na kraju rezultirala sa tri postignuta pogotka u mreži petoplasiranog tima na tabeli i nastavku sna o plasmanu u makar Ligu konferencije, iako je veliko pitanje koliko bi to oduševilo navijače ovog kluba, koji je, pamtimo to svi, u jednom periodu bio redovan učesnik Lige šampiona.
Dosta dobro Lion igra u gostima u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva na strani ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Za kraj, Loran Blan za ovo veoma teško gostovanje kod Tuluza neće moći da računa na Barcolu, Gusta i Sara, dok je Dejan Lovren pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Lion igra zaista sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će Lavovi sa odličnim rezutlatima nastaviti i na ovom gostovanju kod Tuluza, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Takođe, utisak je da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel, pa je topla preporuka igra 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.

Za kraj, sva je prilika da će Lavovi postići dva ili više pogotka na ovom gostovanju kod Tuluza koji je doživeo tri vezana poraza na svom terenu, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ uz kvotu 1.94 u Meridianu.

Izvor: Tip dana: Tuluz – Lion: Lavovi se probudili, da li će to biti dovoljno za Evropu?Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*