Tip dana: Bajern Minhen – Hofenhajm: Velika frka u Bajernu, ali je Hofenhajm rado viđen gost!

U subotu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Bajern Minhena i Hofenhajma.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.

Bajern Minhen: Mane suspendovan nakon tuče sa Saneom!

Bajern godinama unazad dominira nemačkim fudbalom, a to bi vrlo lako mogao da bude slučaj i ovog puta, iako se u ovom trenutku najtrofejniji nemački klub nalazi na prvom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Borusiju iz Dortmunda.
Treba odmah napomenuti da su ova dva kluba pre dva kola odigrali međusobni meč u kom je mašinerija iz Minhena slavila bez većih problema rezultatom 4:2.
Inače, u prošlom kolu Bundeslige je tim iz Minhena uz dosta muke slavio na gostovanju kod Frajburga koji igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 0:1. Jedini pogodak je delo De Lihta, a treba istaći da je aktuelni šampion Nemačke na tom susretu imao baš dosta problema sa realizacijom.
Nedavno je na klupu Bajerna seo Tomas Tuhel, koji je zamenio Julijana Nagelsmana, što je bilo zaista veliko iznenađenje, s obzirom da je nemački stručnjak radio dosta dobar posao u Minhenu.
Pomenimo još i da je nedavno aktuelni šampion Nemačke eliminisan iz Kupa, pošto je Frajburg slavio sa 1:2, i to nakon pogotka u petom minutu sudijske nadoknade, pa Tuhelov boravak na klupi Bajerna nije počeo na najbolji mogući način.
Što se tiče Lige šampiona, grupnu fazu je Bajern završio na prvom mestu u grupi uz maksimalan broj broj osvojenih bodova, iako konkurencija nije bila nimalo naivna, pošto su pored nemačkog predstavnika tu bile još i ekipe Barselone, Intera i Plzenja, koji je svakako bio veliki autsajder u društvu tri velikana evropskog fudbala.
U osmini finala je bez većih problema eliminisan PSŽ, posle pobeda u Parizu, ali i u Minhenu, a onda je žreb ukrstio nemačkog predstavnika sa ekipom Mančester Sitija, što je po mnogim mišljenjima finale pre finala. Međutim, u prvom četvrtfinalnom susretu, engleski predstavnik je demolirao četu Tomasa Tuhela, rezultatom 3:0, i praktično sebi obezbedio plasman u polufinale. Da stvari budu još gore po Bajern, nakon tog susreta su se potukli Mane i Sane, nakon čega je senegalski reprezentativac suspendovan do daljnjeg.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj veoma važan meč protiv Hofenhajma, Tuhel neće moći da računa na pomenutog Manea, Nojera, Fernandeza i Vanera, dok je Čupo-Moting pod velikim znakom pitanja.

Hofenhajm: Vrhunske partije u poslednje vreme!

Mora se priznati da smo od Hofenhajma daleko više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju, pošto su iz kluba pred početak sezone najavljivali napad na mesto koje donosi plasman u neko od evropskih takmičenja, od čega nažalost neće biti ništa.
Čak, utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu prezadovoljni ukoliko njihova omiljena ekipa opstane u ligi, što se u prethodnih nekoliko sezona nije dovodilo u pitanje.
Naime, u ovom trenutku se Hofenhajm nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
Cenu loših rezultata je u februaru platio trener Brajtenrajter, koji je pred početak prošle sezone stigao u klub kao čovek koji je pre toga doneo titulu šampiona švajcarskom Cirihu, ali se ovaj stručnjak blago rečeno nije snašao u svom novom klubu.
Njega je na klupi nasledio američki trener Pelegrino Mataraco, i kako vreme prolazi deluje da je to bio dosta dobar potez uprave Hofenhajma.
Naime, na tri poslednja meča u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala, Hofenhajm je ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu bez većih problema savladala Šalke, rezultatom 2:0.
Taj trijumf je bio i te kako važan, pošto su izabranici trenera Mataraca na taj način pobegli upravo Šalkeu sedam bodova viška, kome po svemu sudeći sledi nova selidba u Cvajtu.
Pre te pobede, Hofenhajm je slavio i na veoma teškom gostovanju kod Verdera, a taj meč u Bremenu je završen rezultatom 1:2.
Na gostovanjima je do sada ova ekipa odigrala trinaest mečeva i ostvarila samo tri trijumfa, dva remija i čak osam poraza.
Poslednji poraz u prvenstvu su Plavi doživeli pre više od mesec dana na gostovanju kod Frajburga koji je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnje izdanja Bundeslige.
Za kraj, trener Mataraco koji za sada radi sjajan posao na klupi Hofenhajma za najteže gostovanje u ligi neće moći da računa na Čea, Braun Larsena, Dabura, Promela i Skova, dok je pod velikim znakom pitanja Vogt.

Naš predlog

Mišljenja smo da će nakon svega lošeg što se dešavalo u proteklom periodu u Bajernu, tim iz Minhena iskaliti bes na ekipi Hofenhajma, pa vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.

Mečevi između ova dva kluba nam skoro uvek donose pregršt pogodaka, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 1.64 u Meridianu.

Naravno, pomenuli smo već da Hofenhajm igra dosta dobro u poslednje vreme, pa treba očekivati i makar jedan njihov pogodak u mreži Bajerna, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate kombinaciju 1&GG uz fenomenalnu kvotu 2.15.

Izvor: Tip dana: Bajern Minhen – Hofenhajm: Velika frka u Bajernu, ali je Hofenhajm rado viđen gost!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*