TIP DANA: Viljareal – Atletiko Madrid: Žuta podmornica u ozbiljnom naletu, Madriđanima visi Liga šampiona!

U ponedeljak je fenomenalna ponuda za klađenje, pošto je na programu pregršt sjajnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali susret na Keramici gde će fudbaleri Viljareala ugostiti Atletiko Madrid.
Početak ovog susreta je zakazan za 21h.

Viljareal: Fantastične partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Viljareala su katastrofalno započeli ovu sezonu, i dugo je popularna Žuta podmornica tavorila u donjem delu tabele, međutim, u poslednje vreme ovaj tim igra zaista fantastično, pa se trenutno nekadašnji osvajač Liga Evrope nalazi na desetom mestu na tabeli.
Na poslednja četiri susreta u prvenstvu tim sa Keramike je ostvario isto toliko trijumfa, i da je Viljareal igrao ovako od početka sezone sada bi se uveliko pričalo o napadu na Ligu šampiona, međutim, kakva je situacija u prvom delu šampionata bila, sada je još i dobro i trenutno Viljareal ima samo četiri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Betis, a ta sedma pozicija kao što je dobro poznato donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U prošlom kolu je Viljareal ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Valensije, a taj meč je završen minimalnom pobedom domaćina.
Pre toga je nekadašnji učesnik polufinala Lige šampiona savladao Betis u gostima, i bio je to jedan fantastičan duel na kom smo videli čak pet pogodaka, a na kraju je bilo 2:3 za tim koji sa klupe predvodi Marselinjo Garsija Toral, i ta pobeda dobija na značaju pošto je upravo Betis direktan konkurent za pomenutu sedmu poziciju na tabeli.
Kao što je dobro poznato, tim sa Keramike je ove sezone predstavljao Španiju i u Ligi Evrope, gde je ovaj tim stigao do prvog mesta u grupi, ispred francuskog Rena, što je ovom klubu donelo direktan plasman u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Tamo je ovaj tim eliminisan od Marseja, a bio je to jedan dosta dobar dvomeč, uz konstataciju da je prvi duel tim sa Velodroma dobio rezultatom 4:0, dok je drugi duel pripao španskoj ekipi (3:1).
Inače, u dosadašnjem toku šampionata, Žuta podmornica je odigrala petnaest mečeva na svom stadionu i ostvarila pet trijumfa, četiri remija, ali i šest poraza, uz konstataciju da su Viljareal i Atletiko Madrid u prvom delu sezone odigrali jedan veoma zanimljiv meč na Vanda Metropolitanu koji su dobili Madriđani sa 3:1, iako je Viljareal prvi došao do vođstva, što je očigledno samo razljutilo Jorgandžije, koji su ruku na srce sve do 80. minuta čekali na vodeći pogodak, uz konstataciju da se domaća ekipa propisno ispromašivala na tom duelu.

Atletiko Madrid: Madriđani moraju bolje ukoliko žele u Ligu šampiona!

Atletiko Madrid je u eri Čola Simeonea osvojio sve osim Lige šampiona, a prošle sezone se ova ekipa nije proslavila, međutim, ono što se pamti je izboren plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje što godinama unazad i jeste primarni cilj ove ekipe.
Kada smo se već dotakli Lige šampiona, moramo pomenuti da Jorgandžije igraju veoma dobro, pošto je ova ekipa pre svega uspela da dođe do prvog mesta u grupi u konkurenciji Lacija, Fejnorda i Seltika, a onda i da u osmini finala eliminiše Inter koji igra na vrhunskom nivou ove sezone.
Prvi meč u Milanu je završen trijumfom Neroazura od 1:0, da bi nakon toga Atletiko slavio u revanšu sa 2:1, a do prolaska među osam najboljih ekipa za ovu sezonu, tim sa Vanda Metropolitana je stigao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Protivnik u četvrtfinalu biće Borusija iz Dortmunda i čini se da španski predstavnik ima realnu šansu da dođe do plasmana u polufinale, nakon čega bi apsolutno sve bilo moguće.
Inače, Liga šampiona je praktično i jedina nada da klub iz prestonice Španije ovu sezonu završi sa trofejom, pošto su Madriđani eliminisani iz Kupa Kralja u polufinalu od Bilbaa, koji je slavio u oba meča, a moramo pomenuti da je Atletiko u Kupu Kralja eliminisan od svog gradskog rivala Real Madrida koji je kasnije i stigao do trofeja.
Deluje da smo u španskom šampionatu očekivali dosta više od popularnih Jorgandžija, koji se u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Atletik Bilbao, koji ima i meč viška, pošto je ponos Baskije sinoć poražen na gostovanju kod Real Madrida, što se naravno i očekivalo, a sve to dalje znači da bi Atletiko eventualnom pobedom na gostovanju kod Viljareala ponovo došao do pozicije broj četiri.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, a u prošlom kolu su Simeoneovi puleni doživeli težak poraz na svom stadionu od Barselone, kada je bilo 0:3.
Inače, kada se radi o partijama na gostovanjima, do sada je nekadašnji šampion Španije odigrao četrnaest mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, tri remija i čak sedam poraza, što je previše za tim koji je pre početka prvenstva imao šampionske ambicije.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom veoma teškom duelu za prognoziranje, međutim, deluje da nas očekuje dosta pogodaka, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da se fokusirate i na igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.

Za kraj, Atletiko Madrid ima lepu priliku da se ponovo domogne četvrte pozicije koje na kraju donosi plasman u Ligu šampiona i mišljenja smo da Jorgandžije neće doživeti poraz na ovom duelu, a na sve to ne bi trebalo da bude manje od dva pogotka, pa je idealno da odigrate igru X2&2+ uz kvotu 1.68 u Meridianu.

Izvor: TIP DANA: Viljareal – Atletiko Madrid: Žuta podmornica u ozbiljnom naletu, Madriđanima visi Liga šampiona!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*