TIP DANA: Hofenhajm – Lajpcig: Domaćin juri sedmo mesto, Bikovi bi da overe plasman u Ligu šampiona!

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Hofenhajma i Lajpciga.
Početak susreta između ova dva tima je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Hofenhajm: Može li Hofenhajm do plasmana u Evropu?

Hofenhajm je prošlu sezonu završio na dvanaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji su na kraju morali da napuste najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, pa je sigurno da smo svi od ovog simpatičnog kluba dosta više očekivali u prethodnom izdanju Bundeslige.
Na početku ove sezone je za primarni cilj proglašen plasman u evropska takmičenja, a deluje da bi po meri ovog kluba bila Liga konferencija, do koje će doći tim koji na kraju prvenstva završi na sedmoj poziciji na tabeli, naravno, pod uslovom da Leverkuzen pobedi Kajzerslautern u finalu nemačkog Kupa, što zaista ne bi smelo da se dovede u pitanje.
U ovom trenutku se izabranici Pelegrina Mataraca nalaze na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Frajburg, što znači da će Hofenhajm izbiti upravo na tu sedmu poziciju na tabeli, pod uslovom da u premijernom susretu 32. kola na svom stadionu pobedi Lajpcig, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu nemačkog fudbala, nekadašnji učesnik Liga Evrope je ostvario dva trijumfa, uz tri poraza, uz napomenu da je ova ekipa oba trijumfa ostvarila na domaćem terenu.
U prošlom kolu su Mataracovi puleni poraženi od Bohuma na gostovanju u jednom sjajnom duelu na kom smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2. Sa 3:0 je vodio domaćin i praktično držao sve u svojim rukama, ali su onda gosti u veoma kratkom vremenskom intervalu uspeli da postignu dva pogotka i donesu neizvesnost u meč, ali je na kraju ipak domaćin upisao trijumf koji ovoj ekipi daje realne šanse da dođe do opstanka u društvu najboljih.
Pre toga je Hofenhajm odigrao dosta dobar meč na svom stadionu i sa 4:3 savladao Borusiju iz Menhengladbaha, uz konstataciju da je pobedonosni pogodak domaća ekipa postigla u prvom minutu sudijske nadoknade, iako je samo dva minuta ranije Menhengladbah stigao do poravnanja.
Kada se radi o mečevima na domaćem terenu gde Hofenhajm tradicionalno igra dosta dobro, do sada je ova ekipa odigrala petnaest susreta na svom terenu i ostvarila samo pet trijumfa, četiri remija ali i šest poraza, i sigurno je da smo od Hofa očekivali daleko bolje partije na domaćem terenu ove sezone, ali evo lepe prilike da se sve to promeni.

Lajpcig: Veoma važan trijumf u prošlom kolu!

Lajpcig godinama unazad postiže veoma dobre rezultate, a u poslednje dve sezone je ova ekipa dva puta dolazila do trofeja u nemačkom Kupu. Utisak je da ova sezona nije mogla da počne na bolji način, pošto su izabranici Marka Rozea koji generalno radi sjajan posao u ovom klubu, u velikom finalu Superkupa deklasirali Bajern iz Minhena, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Veoma zanimljivo je da je sva tri pogotka na tom meču postigao Dani Olmo, a čak nećemo preterati ako kažemo i da je Lajpcig mogao do ubedljivijeg trijumfa.
Bilo kako bilo, u veoma lepom raspoloženju su fudbaleri Lajpciga nastavili i na startu šampionata, gde je ova ekipa vezala nekoliko odličnih mečeva i jasno istakla kandidaturu za naslov prvaka. Međutim, kako je vreme prolazilo tako su i popularni Bikovi zapali u krizu rezultata, a najviše zbog toga što je ova ekipa igrala na tri fronta.
Ubrzo je ova ekipa eliminisana iz nemačkog Kupa, što znači da Rozeovi puleni neće treću godinu zaredom uspeti da dođu do trofeja u drugom po važnosti fudbalskom takmičenju u Nemačkoj.
Naravno, ne smemo zanemariti odlične partije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, gde je pre svega nemački predstavnik stigao do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u osminu finala i to na dva kola pre kraja, nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom u Beogradu.
U nokaut fazi Lajpcig ponovo nije imao sreće pri žrebu, pošto su Bikovi naišli na Real Madrid, a iako je kraljevski klub prošao dalje, niko ne može da kaže da je nemački predstavnik bio nadigran u oba meča, čak je bilo dosta polemika i oko nekih sudijskih odluka, koje su išle na štetu Lajpciga.
Nakon te eliminacije su se fudbaleri Lajpciga fokusirali na nemačko prvenstvo, počeli da pružaju fenomenalne partije, pa se u ovom trenutku Rozeovi puleni nalaze na četvrtom mestu na tabeli, uz čak pet bodova viška u odnosu na petoplasiranu Borusiju iz Dortmunda, i sva je prilika da ćemo Red Bul i naredne sezone gledati u elitnom klupskom takmičenju.
U prošlom kolu je aktuelni osvajač nemačkog Kupa u direktnom duelu upravo bio bolji od popularnih Milionera, slavio sa 4:1, i pobegao Dortmundu na pet bodova viška, što bi na tri kola pre kraja moralo da predstavlja dovoljnu bodovnu zalihu za četvrto mesto, pogotovu što tim sa Signal Iduna Parka ima obaveze i u Ligi šampiona.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na nekoliko prethodnih međusobnih susreta, uglavnom su to bili dueli sa velikim brojem pogodaka, pa je sva prilika da će tako biti i sada zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.

Mišljenja smo da će Lajpcig izboriti plasman u Ligu šampiona, međutim, isto tako deluje da će se popularni Bikovi makar jednom okliznuti do kraja šampionata, a vrlo lako bi to mogao da bude slučaj već večeras, zbog čega vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.60.

Za kraj, najrealnije je da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak na ovom u najavi veoma zanimljivom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41.

Izvor: TIP DANA: Hofenhajm – Lajpcig: Domaćin juri sedmo mesto, Bikovi bi da overe plasman u Ligu šampiona!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*