Tip dana: DERBI LIVERPULA! Everton stiže na Enfild! Da li će još dublje zakopati četu Jirgena Klopa!?

Liverpulu ističe vreme, a titula je gotovo izgubljena! U najgore vreme im stiže gradski rival Everton, na Klopu je da pobedi, ili će možda ostati i bez Lige šampiona naredne sezone. Utakmica počinje u 18 i 30!

Pobeda ili propast za Liverpul!? Prštaće od fudbala na Enfildu!

Liverpul u ovaj duel ulazi bez Fabinja i Žote, uz već duže odsutnog Van Dajka. Takođe, neće biti ni Matipa, a ni Milnera. Loše vesti za Klopa, pošto Redsi i derbi ulaze nakon tri vezana poraza u Premijer ligi čime su doveli u opasnost svoj plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Poeda je imperativ za četu Jirgena Klopa! Pre toga, u sredu, bili su bolji od Lajpciga na strani (0:2) u osmini finala Lige šampiona.

Everton je sjajno krenuo, ali i stao na sredini sezone! Ipak, ispred Liverpula su na tabeli!

“Karamale” pod Anćelotijem zaista igraju dobro, a da ih povrede tokom ove sezone nisu sasekle, Everton bi verovatno duvao za vratom vodećem Sitiju. Oni će u ovaj derbi ući bez Jerija Mine i Gbamina, međutim, udarne igle na čelu sa Heseom Rodrigezom napašće uzdrmanog gradskog rivala! Iskusni Anćeloti je pravi majstor za ovakve utakmice….

Naš predlog:

Iako je Liverpulu pobeda neophodna, Everton se neće tek tako predati. Njima bi X dobro došao, pa bi naš predlog za Tip dana bio 1x i 2-4 gola. Meridian kladionica nudi odličnu kvotu od 1.77! Ko je hrabar može da “pukne” i čistog keca, ali budite oprezni. Karamale više nisu poslastica za velikane!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*