Tip dana: Novak i Medvedev biju bitku za Australiju! Može li Rus do senzacije kao i u Londonu!?

Danas, oko 9 i 30 časova po srednje evropskom vremenu, Novak Đoković i njegov dužnik iz Londona Danil Medvedev, sastaće se u finalu prvog ovogodišnjeg Gren slema, Australijan Openu. Ovo je naš Tip dana:

Novak i Medvedev se sastaju po osmi put, a Srbin ima pozitivan učinak!

Đoković je, kao i Medvedev, poprilično lako došao do finala! Novak je tokom starta turnira imao problema sa povredom, međutim, u dueli sa Zverevim je još jednom čitavom svetu pokazao da se radi o vrhunskom sportisti i čeličnom karakteru. Sa druge strane Medvedev je u polufinalu počistio Cicipasa sa 3:0, kao Rubljeva u četvrtfinalu. Igra u životnoj formi!

Rus je osvojio i završni Masters u Londonu, a pre toga je u grupi počistio Novaka sa terena, bilo je 6:4,6:4. Kasnije je savladao Nadala, a zatim i Tim za trofej! Ukoliko Novak savlada Rusa, to će mu biti ukupno deveti trofej u Australiji!

Naš predlog:

Iako je Rus u životnoj formi, Novak je na terenu Australije nepobediv! Finala je, sem protiv Nadala 2012. godine uglavnom rešavao vrlo lako, a sutra bi ukoliko bude sve kako treba, Novak tradicionalno mogao do novog pehara. Medvedev se neće lako predati, pa bi naš Tip dana za ovaj duel bio ukupnom 4 seta, a kvota u Meridianu je 2.46!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*