Tip dana: Lacio dočekuje prvaka sveta i Evrope! Bajern osvaja Rim?

Aktuelni šampion Evrope i odnedavno prvak sveta Bajern iz Minhehna stiže u Rim na gostovanje Laciju u osmini finala Lige šampiona:

Bajern bez pola tima, a pod znakom pitanja su idva važna igrača!

Bavarci muku muče sa povredama! Danas od 21 čas na terenu neće biti Pavara, zatim Tolisoa i Dijega Košte, a pod znakom pitanja su u Miler odnos o Gnabri! Sve oči biće uprte u Roberta Levandovskog, a upravo Poljak može biti noćna mora za domaćina! Videćemo da li će golovima pokoriti i Rim…

Lacio spreman za Bajern! Sergej i drugari u napadu na šampiona Evrope!

Rimljani gotovo kompletni, ali i bez Luisa Felipea dočekuju tzv. Bavarsku mašinu! Da li će Inzagi pronaći formulu za Levandovskog, ostaje nam da vidimo. Situacija sa povredama u Bajernu biće d velike pomoći za Sergeja Milinkovića i njegove saigrači, jedino što se sa Bajernom nije za šaliti, iako u Rim stižu nakon poraza od Ajntrahta za vikend!

Naš predlog:

Očekujemo da Bajern krene ofanzivno, ali i strpljivo od samog početka, a naš predlog je da će gosti u prvih 45 minuta postići 1-2 gola. Kvota u Meridanu je 1.75! Takođe, GG se nazire kao jedna od realnih opcija, a kvota u istoj kladionici je 1.52!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*