Tip dana: Sprema se fešta u Bergamu! Atalanta dočekuje Real Madrid! Mogu li da uzmu skalp KRALJEVSKOM KLUBU?

Sve je spremno za veliki okršaj Atalante i Real Madrida u Bergamu! Madriđani u Italiju stižu desetkovani povredama, a da li će domaćin to ikoristiti i doći do pobede videćemo večeras od 21 sat!

Atalanta je mašina za golove, a Real je itekako ranjiv!

Domaćin će u ovaj duel ućiu bez povređenog Hatebura, dok se poslednjim najavama očekuje da svi ostali budu spremni za okršaj sa Realom. Ekipa iz Bergama je u proteklom kolu Serije A savladala Napoli sa 4:2 na svom terenu i tako nastavila borbu za sam vrh italijanskog šampionata. Napadači stil igre veliki je adut ovog tima, na čelu sa neumoljivim Zapatom u samom špicu! Da li je to dovoljno da padne Real…

Real je osakaćen povredama!

Madriđani u domaćem prvenstvu i dalje gaje nade da do kraja La Lige mogu prestići vodeći Atletiko. Takođe, iako više nisu onakva sila kao pre nekoliko sezona, Real u Ligi šampiona želi sam vrh. Na ovom meču biće lišeni usluga Serhija Ramosa, Karvahala, Karima Benzeme, Militaa i Valverdea, što će im u mnogome otežati posao u Bergamu!

Naš predlog za Tip dana:

Okrenućemo se golovima na ovoj utakmici! Pokušaćemo sa predlogom 1-2 Ip i 1-3 II p, a kvota u Meridian kladionici je 2.07! Verujemo da će Atalanta od samog starta krenuti jako i ofanzivno te će već u prvih 45 minuta zatresti mrežu rivala!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*