Tip dana: Barsa na teškom ispitu! Sevilja dočekuje Katalonce!

Barselona je na konopcima u ovoj sezoni! Poniženi su od PSŽ-a u Ligi šampiona, a titula u Španiji je sve dalje. Sada gostuju odličnoj ekipi Sevilje, danas od 16 i 15 h!

Sevilja je kući nepobediva, iako je Dortmund šokirao!

Tim iz Andaluzije je pre nekololiko dana doživeo poraz od 3:2 na svom terenu u Ligi šampiona od Borusije Dortmund, čime su iznenadili čitavu fudalsku javnost. Barselona je ove sezone lošija verovatno i od Dortmunda, jer teško postižu golove, a moral tima je ispod svake crte! To će Sevilja svakako iskoristiti, pa su sa pravom favoriti na ovom meču.

Barselona je i pored svega na poziciji broj tri u LA Ligi…

Katalonci i dalje gaje nade za titulu šampiona, međutim, istina je da će ove sezone teško do nje. Srvilja je odmah iza njih na tabeli sa dva boda manje, a ukoliko ih savladaju danas prestiće ih na trećem mestu. Barsa teško daje golove ove sezone…. MEsi očigledno nije u dobroj formi, dok je odbrana ranjiva, što smo mogli videti protiv PSŽ-a, ali i drugih timova ove godine.

Naš predlog:

Verujemo da Sevilja neće poražena završiti duel sa Barsom, pa je naš predlog za Tip dana 1X i 0-4, a Meridian nudi dobru kvotu – 1-81! Takođe, možete se odlučiti i za tip 2-3 gola, a kvota je 2.12!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*