Tip dana: Romi na noge dolazi ranjeni Milan! Da li će ih Vučica dodatno zakopati!?

Da li je Milan zreo da nakon nekoliko mečeva bez pobede konačno izađe iz krize! Očekuje ih teško gostovanje, a protivnik je od 20 i 45 niko drugi nego Roma, fudbalska ikona grada Rima, uz Lacijo naravno!

Milan je jedva eiminisao Crvenu zvezdu iz Lige Evrope, dok u Seriji gube trku za gradskim rivalom Interom!

Ko bi rekao da će Milan nakon sjajnih igara tokom jeseni upasti u krizu sa početka nove 2021. godine. Sve je krenulo naopako po Rosonere, a u četvrtak su nakon 1:1 na San Siru uspeli da na jedvite jade izbace Crvenu zvezdu iz Lige Evrope. Imali su sreće pre svega! Pre toga ih je Inter ponizio sa 3:0, a savladala ih je i Specija – 2:0! Da li je vreme za povratak ili sledi novi poraz i pad na tabeli Serije A…

Roma vreba sam vrh i plasman u Ligu šampiona! Imaju realne šanse!

Vučica je u prošlom kolu propustila priliku da priđe Milanu na drugom mestu pošto su odigrali samo 0:0 na gostovanuu Beneventu. Eventualna pobeda nad Rosonerima bi ih gurnula u sam vrh Serije A! Ono što očekujemo jesu golovi u prestonici Italije!

Naš predlog:

Bez dileme tipujemo na GG, što je nas Tip dana kada je ovaj duel u pitanju! Kvota u Meridianu je 1.51! Za one hrabrije predlažemo vam da igru 1-2 Ip i 1-3 IIp, a kota je fantastična, 2.05!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*