Tip dana: Spremite se za Klasiker! Leva i Haland oči u oči!

Novi vikend i novi derbi evropskog i svetskog fudbala! Sastaju se lider Bundeslige Bajern Minhen i nestabilna ekipa Borusije iz Dortmunda koja često ume da iznenadi kada se to najmanje očekiva!

Bavarci su suvereni vladari Nemačke, ali titula još uvek nije obezbeđenja!

Bajern je apsolutni lider Bundeslige iako mu Lajpcig duva za vratom! Ipak, cilj Bajerna je jasan, a to je odbrana titule. Bavarci polako podižu formu, a protiv Dortmund večeras od 18 i 30 igraće u gotovo kompletnom satavu. Levandovski je spreman da prtiv svog bivšeg kluba u tzv. Klasikeru pokaže ko je gazda među napadačima u Nemačkoj. Tim iz Minhena je favorit, a očekujemo da brzo načnu ranjenu odbranu gostiju.

Dortmund muku muči ove sezone u Nemačkoj, ali umeju da iznenade velike ekipe!

Haland i Levandovski oči u oči, kako to samo moćno zvuči. Upravo zbog te činjenice očekujemo i veliki broj golova večeras, a Dortmund su bodovi preko potrebni u borbi za sam vrh Bundeslige. Bez Šmelcera, Vicela kao i Sanča, Dortmund će dati sve od sebe na Alijanc areni, a teško je verovati da će Minhen napustiti bez postignutog gola.

Naš preldog:

Ovde je sve kristalno jasno, kao i naš predlog za Tip dana! Predlažemo vam da odigrati GG3+, a kvota u Meridianu je 1.53! Za one malo hrabrije naš predlog je 1 i GG, a kvota u Meridian kladionici je više nego odlična – 2.65!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*