Tip dana: Prštaće u Torinu! Stara Dama protiv Lacija! Da li će Juve pobediti Rimljane!?

Sve je spremno za novi derbi! Juventus na svom terenu dočekuje Lacija, velikog rivala iz prošlosti i direktnog konkurenta za sam vrh Serije A! Ovo je naša analiza i predlog za predstojeći duel u Torinu!

Stara Dama je uhvatila formu! Lacio im stiže u odličnom trenutku!

Bez nekolicine standardnih i važnih igrača Juve iz meča u meč igra sve bolje! Uhvatili su priključak za vodećim Interom i drugoplasiranim Milanom. pa im čini se Lacio dolazi u odličnom trenutku. Andrea Pirlo je sklopio kockice, a Stara Dama i pored velikog zaostatka za Interom ne odustaje od odbrane Skudeta. Sve to Juventus čini favoritom na današnjem meču koji je na programu od 20 i 45!

Lacio mora do bodova, jer je plasman u Ligu šampiona doveden u pitanje!

Rimljani u najgoem mogućem trenutku dolaze na noge zahuhtalom Juventusu! Trenutno su u teškoj situaciji pošto im visi plasman u Ligu šampiona dogodine, pa su bodovi timu Simonea Inzagija preko potrebni. Do njih ipak neće doći lako, pogotovo što će biti lišeni pomoći Felipe Luis, Radual i Lazarija!

Naš predlog:

Juventus je svakako favorit, ali ćemo se ograditi duplom šansom! Naš predlog bi zato glasio 1X i 2-4 gola, jer Juve na svom terenu stamdardno ne prima puno golova, a postiže od 2-3! Kvota u Meridianu za predloženi Tip dana je 1.99!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*