Tip dana: Derbi Mančestera! Siti dočekuje Crvene đavole! Biće PAKLENO!

Danas od 17 i 30 časova na stadionu “Etihad” očekuje nas veliki derbi Mančestera između domaćeg Sitija i gradskog rivala Junajteda. Biće pakleno na terenu, a videćemo da će Đavoli prekinuti pobedničku seriju domaćina.

Siti grabi ka tituli, deluju nepobedivo na svom frontovima!

Tim Pepa Gvardioe je suvereni vladar u Premijer ligi! Prvi su na tabeli za velikom prednošću u odnosu na Junajted, a ukoliko ih danas savladaju praktično će rešiti pitanje šampiona. Siti je u seriji pobeda koja traje već duže od dva meseca, a duel sa Junajtedom dočekuju u kompletnom sastavu. Đavolima se ne piše dobro, međutim, derbi je derbi što bi rekli ljubitelji fudbala.

Mančester je konačno u vrhu Premijer lige, ali i daleko za vodećim Sitijem! Žele skalp svog gradskog rivala.

Nakon nekoliko sezona borbe za Evropu, Junajted je konačno u orva dva tima na Ostrvu. Titula je jako daleko, jer zaostaju za Sitijem čak 14 bodova. Ipak, to neće omesti tim Ole Gunara Solskjera da baš oni budu ti koji će prekinuti pobednički niz Sitija. Oni će uovaj duel ući bez Pogbe, De Hee, Džonsa i Mate, međutim, to neće biti alibi za tim sa Old Traforda.

Naš predog:

Junajted neće lako prodati kožu na Etihadu, a obično se serije koje traju i traju prekidaju u gradskim derbijima. Naš predlog za Tip dana bi zato glasio GG3+, a kvota u Meridian kladionici je 2.40!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*