Tip dana: Nedelja je dan GRADSKIH DERBIJA! Atletiko i Real Madrid biju bitku za tron u Španiji!

Mančester junajted i Mančester siti na ostrvu, a sa druge strane Atletiko Madrid i Real Madrid na Pirinejima. Nedeja će biti paklen dan jer nas očekuje atomski fudbal! Jorgandžije će od 16 i 15 dočekati gradskog rivala Rela u direktnom obračunu za titulu u La Ligi. 1.72

Atletiko je i dalje najbliži tituli, a pobeda nad Realom značila bi da je pehar na dohvat ruke.

Bez Himeneza, Erere i Tripije Atletiko dočekuje velikog rivala Real Madrid. Jorgandžije imaju meč manje od Reala i pet bodova više od Kraljevskog kluba, pa bi ih pobeda dodatno udaljila od tima Zinedina Zidana. Sa druge strane Barsa je juče savladala Osasunu i duva za vratom Atletiku, čekajući njihov kiks baš danas!

Real igra u ritmu toplo hladno, ali nije to onaj Real na koji smo navikli!

Kiksnuo je Real na svom terenu pre nekoliko dana protiv Sosijedada odigravši 1:1, čimeje učinio uslugu Atletiko. Madriđani gaje nadu oko odbrane trofeja, ali do bi došli do tog cilja moraju da bez Ramosa i Karvahala savladaju Atetiko. Lako biti neće, a mi smatramo da nas očekuje mali broj golova danas.

Naš predlog:

Real i Atketiko odigraće strpljivo na obe strane, čvrsto pozadi i na manji broj golova, pošto je ulog titula šampiona. Bez dileme naš predlog za Tip dana je 1X i 0-3 gola, a Meridian nudi kvotu od 1.72!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*