Tip dana: Verona – Inter: Neroazuri po Ligu šampiona idu u gradu ljubavi!

U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi u okviru vanrednog kola u Španiji i Italiji, a za vas smo ovog puta analizirali meč na Bentegodiju, gde će snage odmeriti Verona i Inter.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.

Verona: Odlične partije u poslednje vreme – da li će to biti dovoljno za opstanak?

Sećaju se sigurno svi onih fenomenalnih partija Verone iz prošle sezone, koju je ova ekipa završila na sredini tabele, a ono što je svakako najbitnije je da se pitanje opstanka u društvu najboljih ni u jednoj sekundi i nije dovodilo u pitanje.
Sada već sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je to bila ogromna zasluga trenera Igora Tudora koji je u međuvremenu prešao u Marsej, sa kojim se nalazi na pragu plasmana u Ligu šampiona.
Nažalost, tim iz grada ljubavi ima ogromnih problema ove sezone, i vrlo lako se može desiti da ovu simpatičnu ekipu sledeće godine gledamo u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Bentegodija nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
Ipak, mora se priznati da u poslednje vreme Verona igra dosta dobro, pošto je samo pre nekoliko kola ovaj tim imao sedam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, a sada, na šest kola pre kraja, ova ekipa ima isti broj bodova kao i Specija, koja se nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli, i utisak je da ćemo u ta dva tima tražiti klub koji će praviti društvo Sampdoriji i Kremonezeu naredne sezone u Seriji B.
Na poslednja četiri susreta Verona ne zna za poraz, a u tom periodu su Darko Lazović i drugari ostvarili dva trijumfa i dva remija.
Ostaje žal za poslednjim mečom koji je ova ekipa odigrala u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, pošto je tim sa Bentegodija samo remizirao na gostovanju kod već prežaljenog Kremonezea, pošto je taj duel u Kremoni završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Verona odigrala šesnaest mečeva na svom stadionu i ostvarila šest trijumfa, samo dva remija, ali i osam poraza, a ono što posebno treba naglasiti je da je osamnaestoplasirani tim na tabeli poslednja dva susreta na Bentegodiju dobio, prvo protiv Sasuola, a onda i protiv Bolonje, i oba puta je bilo 2:1.
Što se tiče izostanaka, Marko Zafaroni za ovaj veoma važan meč protiv favorizovanog Intera neće moći da računa na Faraonija i Hrustića, dok su Lasanja i Zefuik pod velikim znakom pitanja.

Inter: Mogu li Neroazuri do plasmana u Ligu šampiona?

Prošle sezone se Inter morao zadovoljiti vicešampionskom titulom, a ostaće upamćeno da su dva gradska rivala do poslednjeg kola vodila veliku bitku za naslov prvaka, u kojoj je uspešniji bio Milan, kome je to bila prva titula šampiona Italije posle jedanaest godina.
U letnjem prelaznom roku je Inter uradio veliki posao vraćanjem Lukakua, a pored njega plavo-crnu opremu su zadužili još i Mhtarijan i Aćerbi. Značajnijih odlazaka gotovo da nije ni bilo, pa je sigurno da su Neroazuri pre početka šampionata smatrani za jednog od glavnih favorita za osvajanje Skudeta.
Ipak, od toga neće biti ništa, pošto se u ovom trenutku izabranici Simonea Inzagija nalaze tek na četvrtom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i petoplasirani Milan, ali i šestoplasirana Roma, pa je utisak da milanskom gigantu do kraja šampionata predstoji velika borba za plasman u Ligu šampiona, što se barem u prethodne dve sezone nije dovodilo u pitanje.
Kada je to bilo najpotrebnije, Inter je igrao zaista katastrofalno, mada, u poslednja dva kola Neroazuri polako ali sigurno počinju da pokazuju ono što se od njih i očekuje.
Naime, sve je počelo od trijumfa na gostovanju kod Empolija, pošto su izabranici Simonea Inzagija bez većih problema slavili u Toskani rezultatom 0:3.
U prošlom kolu je tim sa stadiona Đuzepe Meaca slavio i na svom terenu protiv Lacija u jednom od derbiju kola, a taj susret u Milanu je završen rezultatom 3:1.
Lacijali su prvi deo igre rešili u svoju korist, ali je onda domaćin zaigrao fantastično u drugom poluvremenu i na kraju potpuno zasluženo došao do drugog uzastopnog trijumfa u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Treba podsetiti da Inter ove sezone blista u Ligi šampiona, što će nam naravno najbolje potvrditi i plasman ove ekipe u polufinale elitnog takmičenja, gde ćemo prisustvovati gradskom derbiju protiv Milana i nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl.
Na strani su do sada Neroazuri odigrali petnaest mečeva i ostvarili šest trijumfa, isto toliko poraza, ali i tri remija.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Simone Inzagi za ovaj veoma važan duel protiv Verone neće moći da računa na Škrinjara, Gosensa i Dalbera.

Naš predlog

Oba tima su pod moranje, pa je za očekivati da vidimo golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.02.

Iako je Inter na papiru daleko kvalitetniji tim, Verona ukoliko želi da opstane u Seriji A, ne sme da gubi mečeve na domaćem terenu, a mišljenja smo da to neće biti slučaj ni ovog puta pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.09.

Generalno, mišljenja smo da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel na Bentegodiju, pa je zaista topla preporuka igra 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07.

Izvor: Tip dana: Verona – Inter: Neroazuri po Ligu šampiona idu u gradu ljubavi!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*