Tip dana: Lans – Rems: Domaćin drži sve u svojim rukama, Liga šampiona na vidiku!

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč 35. kola francuske Lige 1, koji će biti odigran na Bolaru gde će snage odmeriti Lans i Rems.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.

Lans: Liga šampiona na vidiku!

Iako je Lans i prošle sezone imao zaista zapaženu ulogu u francuskom šampionatu, mišljenja smo zaista da ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će ova ekipa pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Franka Eza nalaze na fenomenalnom drugom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što bi zaista bio ogroman uspeh za ekipu sa Bolara.
Još od samog starta prvenstva se videlo da Lans ima najviše moguće ciljeve, a nakon trijumfa početkom godine na domaćem terenu protiv PSŽ-a, videlo se da ovaj klub cilja Ligu šampiona, i kako sada stvari stoje sva je prilika da će do nje i doći.
Izabranci Franka Eza na četiri kola pre kraja imaju dva boda viška u odnosu na trećeplasirani Marsej, a podsećamo vas da treće mesto na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što bi Lans bez ikakve sumnje da izbegne, pošto je poznato da francuski klubovi uglavnom loše prolaze u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a to se najbolje videlo prošle godine na primeru Monaka, koji je eliminisan od PSV-a.
U prošlom kolu je Lans na svom Bolaru upravo i savladao drugoplasirani Marsej, čime je ovaj klub pretekao tim sa Velodroma na tabeli.
Taj meč je završen rezultatom 2:1, a golove za domaću ekipu su postigli Fofana i Openda, dok je utešni pogodak za goste delo Pajea u finišu susreta.
Bio je to petnaesti trijumf na domaćem terenu za Lans, a pored toga ova ekipa je na svom stadionu doživela samo jedan poraz, i jednom remizirala, što četu Franka Eza čini ubedljivo najboljom domaćom ekipom u Ligi 1.
Pre tog trijumfa u prošlom kolu nad direktnim rivalom u borbi za plasman u Ligu šampiona, drugoplasirani tim na tabeli je slavio na gostovanju kod Tuluza, kada je bilo 0:1.
Frank Ez koji radi neverovatan posao na klupi ovog tima za ovaj meč protiv nimalo naivnog Remsa neće moći da računa na Saida, Fortesa, Farineza i Kaboa.

Rems: Vil Stil je napravio sjajan posao!

Prošlu sezonu su fudbaleri Remsa završili na dvanaestom mestu na tabeli, a ono što treba svakako istaći je da se opstanak ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje.
Ipak, na startu novog šampionata je ova ekipa odigrala nekoliko izuzetno loših mečeva, delovalo je da su fudbaleri Remsa sigurni putnici za drugu ligu, i to dok ih je vodio Oskar Garsija, a nakon što je ovaj stručnjak dobio otkaz jer se nije pojavio na utakmici zbog porodičnih problema, klub je preuzeo anonimni Vilijam Stil i napravio čudo.
Naime, od kako je seo na klupu ovog tima, Stil je vezao čak osamnaest mečeva bez poraza, a fenomenalna serija ove ekipe je prekinuta sredinom marta, na domaćem terenu protiv Marseja, kada je bilo 1:2.
Da stvari budu još interesantnije, treba napomenuti da Vil Stil još uvek nema UEFA “pro” licencu i zbog toga klub za svaki meč mora da plaća kaznu od 25 hiljada evra. Ipak, isplatilo se to i te kako upravi ovog kluba, pošto su se odmakli od dna tabele i trenutno ne planiraju bilo koga drugog na klupi, a već sada je jasno da će Rems teško moći da zadrži Stila nakon svega ovog što je ovaj tridesetogodišnji stručnjak uradio ove sezone.
Ruku na srce, u poslednje vreme Rems igra nešto slabije nego što je to bio slučaj u većem delu šampionata, ali to je svakako i očekivano, pošto je zaista tešo bilo očekivati da ova ekipa na vrhunskom nivou igra cele sezone.
Ipak, u prošlom kolu je četa Vila Stila slavila na svom terenu protiv Lila, kada je bilo 1:0, što je u ovom trenutku dovoljno za odlično deseto mesto na tabeli.
Pre toga je Rems imao jednu negativnu seriju od tri vezana poraza u kojima ova ekipa nije uspela da postigne niti jedan pogodak.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je desetoplasirani tim na tabeli ostvario četiri trijumfa i isto toliko poraza na strani, uz čak devet remija.
Za kraj, Vil Stil za najteže gostovanje u ligi neće moći da računa na Van Bergena, De Smeta, Dumbiju, Duparšija, Maolidu i Penetea.

Naš predlog

Mišljenja smo da je ovo prilika koju Lans prosto ne sme da propusti i smatramo da će drugoplasirani tim na tabeli dosta lakše nego što se to očekuje slaviti na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.53.

Za očekivati je da domaći tim od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Remsa koji ne blista u poslednje vreme, pa je topla preporuka prelaz 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17.

Za kraj, po svemu sudeći nas na Bolaru očekuje jedan meč sa dosta golova, i zato vam predlažemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.75 u Meridianu.

Izvor: Tip dana: Lans – Rems: Domaćin drži sve u svojim rukama, Liga šampiona na vidiku!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*