TIP DANA: Crvena zvezda – Vojvodina: Ubrati Lale za duplu krunu!

U utorak je dosta slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali finale Kupa Srbije u kom će snage odmeriti Crvena zvezda i Vojvodina.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 15 minuta
.

Crvena zvezda: Mogu li crveno-beli do nove duple krune?

Crveno-beli igraju na veoma visokom nivou od kako je na klupu ovog tima seo Vladan Milojević, a sve to je rezultiralo novim naslovom prvaka Srbije.
Podsećamo vas da je njegov prethodnih Barak Bahar završio na četvrtom mestu na tabeli Lige šampiona, ali i dozvolio sebi da jesenji deo šampionata završi na drugom mestu na tabeli iza Partizana, i to je bio glavni razlog zašto je izraelski stručnjak smenjen, posle samo šest meseci na klupi Zvezde.
Ruku na srce, Bahar je u vatru gurnuo nekoliko mladih fudbalera, pa su crveno-beli dobrano popunili klupsku kasu transferima Koste Nedeljkovića i Jovana Mijatovića.
Kao što smo već napomenuli, Milojević se vratio u Zvezdu, u jednom ne baš lakom trenutku, ali je pedantni stručnjak znatno podigao nivo igre crveno-belih koji u ovom trenutku zauzimaju prvo mesto na tabeli uz čak šesnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Partizan, a podsećamo vas da su crno-beli prolećni deo prvenstva započeli sa bodom viška u odnosu na svog najljućeg rivala.
U veoma kratkom vremenskom periodu je Zvezda dva puta bila bolja od Partizana, jednom u prvenstvu, drugi put u Kupu, što je svakako stvar koja dosta znači pre svih Vladanu Milojeviću, koji je u svom prošlom mandatu imao dosta problema u večitim derbijima, pogotovu na stadionu crno-belih.
U prošlom kolu elitnog ranga srpskog fudbala aktuelni šampion Srbije je bez većih problema slavio na gostovanju kod Napretka u Kruševcu, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Ono što je posebno zanimljivo je da je trener crveno-belih na tom duelu dao priliku mnogim fudbalerima koji su većim delom šampionata bili u drugom planu, a tu pre svih mislimo na Kneževića i Sremčevića, koji su se na najbolji mogući način odužili, pošto je prvi postigao postigao jedan pogodak i zabeležio jednu asistenciju, dok je drugi postigao dva pogotka i nagovestio da bi u budućnosti mogao da predstavlja veliko pojačanje za šampiona Srbije.
U polufinalu Kupa je najtrofejniji srpski klub bio bolji od Partizana sa 2:0, a oba pogotka na tom meču je postigao Olajinka.
Rival u velikom finalu je Vojvodina, sa kojom je Zvezda nedavno odmerila snage i u prvenstvu, a taj meč u Novom Sadu je završen bez pobednika, ali i bez golova, ali smo ubeđeni da nas ovog puta pre svega očekuje jedan duel koji bi potencijalno mogao da nam donese dosta golova, iako je ulog trofej u Kupu.

Vojvodina: Meč u kome Voša nema šta da izgubi!

Vojvodina je do sada dva puta osvajala šampionsku titulu, a poslednji put je to bio slučaj 1989. godine, a bila je to ona čuvena generacija koju su predvodili Šestić, Mihajlović, Vujačić, Vorkapić i Slaviša Jokanović.
Na kraju su Lale završile na prvom mestu uz tri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, ali i pet bodova više od Hajduka iz Splita.
Poslednji veliki trofej je klub iz Novog Sada osvojio 2020. godine kada je ova ekipa osvojila Kup, i to pošto je u velikom finalu savladan favorizovani Partizan.
Prošlu sezonu je Vojvodina završila na petom mestu na tabeli, što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, ali se tu nažalost srpski predstavnik nije proslavio.
Primarni cilj pred početak ovogodišnjeg izdanja srpskog šampionata je bio izlazak u Evropu, a u ovom trenutku se Voša nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Radnički iz Kragujevca, koji je u prošlom kolu i definitivno obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu srpskog fudbala klub iz Novog Sada je ostvario dva trijumfa, dva remija uz poraz na domaćem terenu od Čukaričkog, a taj susret je završen rezultatom 2:3.
U prošlom kolu su Lale remizirale na gostovanju kod Radničkog, a taj duel u Kragujevcu je završen bez pogodaka, što je ponavljamo bilo dovoljno da tim iz Kragujevca po prvi put u svojoj istoriji obezbedi plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.
Pre toga je Vojvodina bez većih problema na svom stadionu demolirala Napredak, a taj duel na Karađorđu je završen rezultatom 5:0.
Kada se radi o partijama na strani, do sada je Voša odigrala osamnaest mečeva na strani i ostvarila šest trijumfa, pet remija, ali i sedam poraza.
Dosta dobre partije Novosađani pružaju u srpskom Kupu, gde je ova ekipa preko Radničkog iz Kragujevca stigla do plasmana u veliko finale, a trijumf Lalama doneo je Korać golom u prvom minutu sudijske nadoknade.
Inače moramo za kraj pomenuti da bi Vojvodina pobedom protiv Crvene zvezde obezbedila mesto u plej-ofu za Ligu Evrope, a ujedno i garantovanu “ligašku” fazu Konferenciijske lige. Bilo bi to prvi put da Vojvodina u ovom veku dočeka jesen u Evropi.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je ipak da je Zvezda veliki favorit na ovom finalnom meču Kupa, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.35.

Deluje zaista da će izabranici Vladana Milojevića dati sve od sebe da što pre stignu do vođstva, i tako sebi olakšaju posao u nastavku susreta, pa vam predlažemo da okušate sreću sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.86.

Za kraj, iz potpuno istog razloga vam predlažemo da se oprobate i sa igrom I2+, a sve to uz fantastičnu kvotu 2.60 u Meridianu.

Izvor: TIP DANA: Crvena zvezda – Vojvodina: Ubrati Lale za duplu krunu!Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*