Tip dana: Lajpcig KROJI formu za Ligu šampiona! Stiže im Augzburg! Ovaj TIP nosi FANTASTIČNU KVOTU!

Fudbaleri Lajpciga i ove sezone igraju u sjajnoj formi, iako je na kraju prošle sezone najbolji strelac tima Timo Verner napustio redove Lajpciga i preselio su u Čelsi! Ipak, to Lajpcigu ne smeta. Drugi su u Bundesligi odmah iza Bajerna, dok u osmini finala Lige šampiona igraju protiv Liverpula.

Lajpcig juri Bajerna koji ima osam bodova više!

Na noge Lajpcigu u petak od 20 i 30 stiže Augzbirg. Gosti su često umeli da iznenade favoriti, kako zbog zgusnutog rasporeda, tako i umora u timu. Međutim, Lajpcig se ne sme obazirati na to i njihov imperativ je pobeda, kao odlična uvertira za duel protiv Liverpula nekoliko dana kasnije. Domaćin će biti lišen pomoći Forsberga, Klajverta i Soboslaja, što gosti mogu iskrostiti.

Augzburg bije bitku za opstanak i priželjkuje čudo u petak veče!

Iako su austsajderi na ovoj utakmici, tim Augzburga neće doći sa belom zastavom u Istočni deo Nemačke! Pokušaće da šokiraju Lajpcig koji je već milsima u duelču protiv Liverpula, a povrede u domaćem taboru su još jedan faktor koji ide na ruku gostima. Augzburg se u ovom trenutku nalazi na 13. mestu Bundeslige sa 22 osvojena boda, pet više od Bilefelda koji se nalazi u zoni ispadanja.

Naš predlog:

Iako je Lajpcig favorit, mi ćemo se okrenuti golovima na ovom meču. Za svaki slučaj! Gosti će doći naoštreni u Lajpcig i vrlo je moguće da će već u prvom delu zatresti gol domaćina, što ne znači da će teren napustiti sa osvojenim bodovima, pošto je Lajpcig tim koji ume in zna da igra napadački fudbal. Kvota u Meridianu za golove gostiju u prvom delu od 1-2 postignuta gola je neverovatnih 3.5 u kladionici Meridian! Teško je očekivati da mogu u tri navrata zatresti mrežu Lajpciga za svega 45 minuta, ali jedan gol… Zaista deluje primamljivo!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*