Tip Dana: Siti protiv Totenhema za nastavak šampionske serije! Mogu li Mamuze da zaustave nalet Gvardiolinih ratnika?

Siti gazi i ne mari ko se nalazi ispred njih! Prošle nedelje je deklasiran Liverpul na Enfildu, a sada im na noge dolazi Totenhem, ekipa koja hvata poslednji voz za plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto je titula daleko od njih milionima svetslosnih godina.

Siti deluje moćno! Imaju šansu za nastavak serije i pohod ka tituli šampiona!

Kaskao je Siti na startu sezone, pobeđivao sa 1:0 i svi su kritikovali način na koji četa Pepa Gvardiola igra ove godine. Međutim, kako je vreme odmicalo Siti se ustalio, golove ne primai postiže onoliko koliko mu je to potrebno. Za sada su prvi favoriti da na kraju šampionata završe kao prvi podignu trofej prvaka Premijer lige. Sutra će biti lišeni De Brujnea, ali smo sigurni da će Silva, Gundogan i ostali nastaviti sa odličnim igrama, ma u kom sastavu “građani” izađu na megdan Mamuzama.

Četa Žozea Murinja štuca na svakom koraku, a u opasnosti je i plasman u Ligu šampiona nredne godine!

Totenhem je odlično startovao, bio je iu prvi na tabeli u prvih nekoliko kola, ali je kasnije usledila serija loših rezultata ovekovečena lošom realizacijom i Murinjo je toga svestan. Danas protiv Sitija od 18 i 30 pokušaće da uhvate poslednji voz u trci sa velikim, međutim, taj posao neće biti nimalo jednostavan. Bez Regeljona i Lo Selsa biće još teže za Mamuze, pa se pozitivan rezultat na Etihadu dovodi u pitanju po goste iz Londona!

Naš predlog:

Nećemo ovoga puta za Tip dana odigrati jednostavno KECA na Siti! Očekujemo da Totenhem ipak pokaže zube, pa je naš Tip dana za ovaj duel 1X i 3-5 golova, a kvota u kladionicama Meridian za ovaj tip glasi 2.13!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*