Tip dana: Napoli – Juventus! Stara Dama u epizodi “Pobeda za nastavak jurnjave za Milanom”!

Šampion Italije u poslednjih devet sezona glasi isto – Juventus! Ipak, ove sezone stvari su se promenile, međutim, Stara Dama ne gubi nadu.

Juventus gostuje Napoliju, uhvatili su formu, kao i Ronaldo golgetersku seriju!

Stara Dama je od dolaska Andree Pirla na klupu torinskog kluba igrala u ritmu toplo-hladno, ali su u novoj 2021. godini uhvatili ritam i vratili se u trku za liderom Serije A, ekipom Milana. Između njih je Inter, a teška prepreka za Juve u Napoliju biće istoimeni klub od 18 i 30 časova! Može li Ronaldo da probuši četu Gatuza,,,

Napoli kuburi sa povredama, a smena Gatuza je već napisana…

Bez Mertensa, Kulibalija i Hisaja i Manolasa, Napoliju i Đenaru Gatuzu se ne piše dobro protiv gladne Stare Dame! Gatuzo je već neko vreme proglašen za bivšeg u Napoliju, međutim, do smene na klupi još uvek nije došlo. Ukoliko izgubi danas možda se to i dogodi…. Napoli se u ovom trenutku nalazi na 6. mestu Serije uz realna šanse za plasman u Ligu šampiona, ali biće to vraški težak posao za njih.

Naš tip:

Juve je bez obzira na snagu Napolija po trenutnoj formi favorit za sutrašnji duel! Kvota u Meridianu na pobedu Juventusa je 2.20 što je i naš Tip dana bez ikakve dileme!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*