Tip dana: Trese se Italija! Inter protiv Lacija u velikom derbiju Serije A! Da li će iskorisiti kiks Milana?

Fudbaleri Milana poraženi su od Specije sa 2:0 i na taj način su omogućili gradskom rivalu Interu da eventualnom pobedom u derbiju kola protiv Lacija prestignu “rosonere” i tako zasednu na vrh Serije A! Ovo je naš Tip dana za ovaj duel!

Konte je konačno složio Inter ove sezone koji polako, ali i sigurno, grabi ka vrhu Serije A i prvoj tituli nakon više od decenije posta!

Inter je u novu sezonu ušao sa velikim problemima u odbrani! Fjorentina im je napunila mrežu do kraja, kao i ostali rivali, međutim, forma Intera se konačno ustalila i sada sa punim pravom konkurišu za skudeto. Milan je juče kiksnuo protiv Specije i u slučaju trijumfa nad Lacijom, tim Antonia Kontea bi u nastavku prvenstva ušao kao lider ispred gradskog rivala. Kada je zdravstveni bilten u pitanju, Konte će moći da računa na sve igrače!

Lacio se budi, ali i dalje im visi Evropa, a Liga šampiona je na vratima…


Rimljani će danas od 20 i 45 bez nekolicine igrača izaći na megdan zahuhtalom Interu! Da li će položiti oružje u tom sumnjamo, jer im je svaki bod bitan u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Protiv Intera bez Luisa Felipie, Aćerbija i Akpa Akpra neće biti lako u Milanu, međutim, zube će pokazati i pokušati da osujete domaći tim i nameri da trijumfuje! Takođe, moraju odmoriti i tim za osminu finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Naš predlog za Tip dana:

Iako im je pobeda imperativ, do nje će teško doći, jer se sa Rimljanima nije šaliti! Ogradićemo se duplom šansom 1x uz golove 3-5, a Meridian nam za ovaj tip nudi kvotu koja zvuči fantastično – 2.63!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*