Tip dana: Desetkovani PSŽ stiže na noge Barseloni u Ligi Šampiona! Svecima se crno piše, ali tu je Mbape…

PSŽ na Nou Kamp dolazi bez dva ključna igrača! Nejmar i Di Marija po najavama neće igrati protiv Barselone, što Katalonce čini favoritima u osmini finala Lige šampiona.

Barsa će učini sve da pobedi i obezbedi prednost pred revanš!

Mesi i drugar, na čelu sa Ronaldom Kumanom ne blista u domaćem prvenstvu, međutim, Liga šampiona im je oduvek bila kao šlag na torti. Imena poput Grizmana, Lea Mesija, De Jonga i ostalih obećava sjajan meč, kao i trijumf Barse u svom domu. Upravo je domaći teren najveći adut Barselone i učiniće sve da savladaju osakaćeni PSŽ!

Povrede “ubiše” PSŽ i novog trenera Maurisija Poketina!

Kao i Barsa tako i PSŽ, gube primat dominacije u svojim nacionalnim šampionatima. Bet nekolicine prvotimaca, među kojima su i Bernat, Pembele, pored gore pomenutih Di Marije i Nejmara, ostavljaju Klijana Mbapea bez pomoći pred duel sa Barsom. Ako Sveci iščupaju bod uz postignuti gol na Kamp Nou biće to veliki uspeh za francuski tim, međutim, biće to izuzetno težak posao za prošlosezonskog finalistu Lige šampiona.

Naš predlog:

Kada sve oduzme i sabere, Barselona je favorit! Stoga, naš predlog za Tip dana je čist KEC 1! Kvota u Meridianu je 2.15!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*