Tip dana: Dortmund u nemogućoj misiji! Mogu li da iznenade granintnu Sevilju na strani!? Nudimo vam TOP PREDLOG!

Sevilja protiv Borusije iz Dortmunda, vreme je za okršaj u osmini finala Lige šampiona! Dortmund u ovaj duel ulazi bez Šmelcera, Piščeka, Azara, Vicela, dok će domaći tim biti lišen pomoći Lukasa Okamposa, međutim, tu je novajlija iz Atalante, Papu Gomez. Ovo je naš Tip dana:

Sevilja skoro mesec dana nije primila gol, čini se da će Dortmund biti lak plen!

Tim iz Andaluzije iz sezone u sezonu sve više liči na Atletiko iz Madrida! Čvrsta odbrana, mali broj primljenih golova postali su sastavni deo ovog tima. Poslednji put gol su primili 19. januara, a od tada su na sedam uzastopnih mečeva sačuvali svoju mrežu. Najbolji napadač ovog tima Lukas Okampos zbog teške povrede kolena neće nastupiti večeras, međutim, tu je Papu Gomez, pojačanje iz Bergama.

Dortmund posrće na svim frontovima! Kako do gola Sevilje bez pola tima?

Dortmund je u subotu odigrao 2:2 protiv Hofenhajma na svom terenu čime su nastavaili seriju loših rezulatata. Titula je daleko, a Sevilja još dalje i četvrtfinale Lige šampiona. Sve je sada na Halandu, međutim, teško da će Norvežanin sam naneti štetu granitnoj odbrani Sevilje. Sve osim poraza biće veliki uspeh za Dortmund.

Naš predlog:

Sevilja je bez ikakve dileme favorit. Domaćin neće srljati, a pobeda od 1:0 ili 2:0 biće puna kapa za tim iz Andaluzije. Zato, naš predlog je ki 1 i 0-3 golova, a kvota u Meridian kladionici za ovaj Tip dana je 3.65!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*