Tip dana: Zvezda dočekuje Milan na praznoj “Marakani”! Mogu li da iznenade ROSONERE!?

Vreme je za veliki okršaj u prestonici Srbije! Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, dočekuje od 18 i 55 na stadionu “Rajko Mitić” ekipu slavnog Milana u prvom meču nokaut faze Lige Evrope.

Zvezda bez pomoći “delija” dočekuje Milan! Žele da uzmu skalp Italijanima!

Crveno-beli će skoro kompletni, bez Aleksandra Kataija, ugostiti donedavnog lidera Serije A. Tim Dejana Stankovića najavio je veliku borbu, međutim, ni ta borba im neće biti dovoljna kako bi veliki Milan pao. Rosoneri su odlično ušli u ovu sezonu, međutim, Zvezda svoju šansu vreba u zgusnutom rasporedu Milana, te će i čekati priliku za pozitivan rezultat.

Milan počinje da “štuca”! Specija im je održala čas fudbala, ali…

Rosoneri će u ovaj meč ući potpuni kompletni, međutim, prošlog vikenda su progutali gorku pilulu na gostovanju protiv Specije i tako prepustili prvo mesto Serije A ekipi gradskog tivala Intera. Oni će samo nekoliko dana nakon Zvezde igrati protiv Intera, što u mnogome može uticati na sastav tima za koji se odluči Pioli večeras na “Marakani”!

Naš predlog:

Zbog svega gore navedenog izbećićemo dvojku na Milan i odličiti se na duplu šansu X2 uz uk 0-3 gola, jer verujemo da će Zvezda stisnuti redove i pokušati da sačuva svoju mrežu i da sa eventualnom nulom iznenadi Milan u gostima. Kvota za predloženi Tip dana u Meridian kladionici je 1.73!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*