Tip dana: Može li Zvezda do senzacije na San Siru? Milan dočekuje oslabljene crveno-bele!

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Milana u revanš meču nokaut faze Lige Evrope! Rosoneri su u Beogradu odigrali 2:2 i tako napravili odličan rezultata pred današnji duel na San Siru od 20 i 55!

Milan traži izlazak iz krize! U Beogradu nisu izašli u najjačem sastavu, ali danas nema mesta za eksperimente!

Rosoneri nakon dva vezana dva poraza i remije u Beogradu dočekuje crveno-bele! Za razliku od duela u Beogradu, Milan će u ovaj meč ući u najjačem sastavu, ali i bez povređenog Benasera i Mandžukića, ali i sa Ibrahimović u samom špicu! Prethodno su za vikend poraženi od Intera sa 3:0, a duel sa Crvenom zvezdom i eventualna pobeda im mogu podići moral!

Zvezda se nada čudu, ali bez dva glavna defanzivca!

Crveno-beli će bez Milunovića i Nemanje Rodića, ali i Veljka Nikolića istrčati na megdan Milanu sa nadom da mogu do pobede ili eventualnog remije uz minimum dva postignuta gola. To zaista deluje teško, naročito što je Zvezda oslabljena pozadi. Glavno je pitanje kako će Stanković ukomponovati tim koji će biti kadar da napravi čudo na San Siru!

Naš predlog!

Bez sumnje Milan je favorit, pa ćemo se i voditi time! Naš predlog je ki 1 i 2+, jer je Milan u punom sastavu ogroman zalogaj za oslabljenu Crvenu zvezdu! Kvota za predloženi Tip dana u Meridan kladionici je 1.75!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*