Tip dana: PSŽ za overu prolaska dalje! Može li Barsa čistog obraza da se oprosti od Lige šampiona?

Večeras od 21 čas na programu je revanš meč osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Barselone. Francuski tim je prvi meč odigran na Kamp Nou ređio u svoju korist sa 4:1 i praktično ređio pitanje prolaska dalje.

PSŽ je očitao lekciju Barsi u sred Katalonije, a Mbape je plesao na Kamp Nou!

Francuski šampion je blago rečeno rasturio Barsu u prvom meču, a najbolji igrač tog duela bio je Klijan Mbape! On će biti spreman i za revanš meč, dok na terenu neće biti Nejmara, zatim Bernata i Kina. Iako imaju ubedljivu prednost PSŽ svakako mora biti oprezan, jer velika Barsa nećelako prodati svoju kožu.

Barselona se okreće ka La Ligi i trci za Atletikom! Ipak, daće sve u Gradu Svetlsoti!

Bez Serhia Roberta, Fatija i Kutinja, Barsa će pokušati da napravi čudo u Parizu. Da bi uspeli u tome moraju postići minimun tri gola, a da sačuvaju svoju mrežu od motivisanig Mbapea. Trka za titulu u LA Ligi ulazi sam finiš pa će Barsa možda i sačuvati snagu za jurnjavu sa Atletikom iz Madrida.

Naš predlog:

Očekujemo da Barsa krene na sve ili ništa, a PSŽ to iskoristi i predvođen Mbapeom načne odbranu Katalonaca. Bez dileme naš prelog za Tip dana je 1+ Ip i 2+II p, a kvota u Meridianu je više nego odlična 2.01!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*