Tip dana: Na noge Kraljevskom klubu dolazi opasni Sosijedad! Izneađenje je moguće, ali…

Fudbaleri Real Madrida večeras od 21 čas dočekuju opasnu ekipu Real Sosijedada! Tim Zinedina Zidana će morati da se ozbiljno oznoji kako bi zabeležio nova tri boda i nastavio trku sa prvoplsiranim Atletikom iz Madrida!

Real je pre nekoliko dana slavio u Bergamu, a da li su sačuvali snage i za Sosijedad, videćemo!

Bez nekolicine bitnih igrača Real Marida želi nova tri boda! Posao će biti veoma težak, jer im na noge dolazi petoplasirani Sosijedad. Za Real na ovom meču neće igrati Ramos, Militao, Benzema, međutim, Madriđani su svakako favoriti. Pre per dana su ostvarili trijumf u Bergamu protiv Atalante u osmini finala Lige šampiona!

Sosijedad je završio sa Evropom ove sezone, a sada sledi i napad na Ligu šampiona!

Ekipa iz San Sebastijana je deklasirana od strane Mančester junajteda u nokaut fazi Lige Evrope. Tim porazom Sosijedad je završio sa Evropom i sada može da se posveti domaćem šampionatu gde jure četvrtoplasiranu Sevilju i mogući napad na ulazak u Ligu šampiona naredne sezone. Na tom putu je i Real Madrid koji je ranijih sezona često gubio bodove upravo od Sosijedada!

Naš Tip dana:

Svakako ćemo se opredeliti za golove na ovoj utakmici, pa bi naš predlog bio od 2-4 gola, a kvota u Meridianu je 1.55! Takođe, možete probati i sa 1X i 0-3 golova, a kvota je više nego odlična – 1.76!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*