Tip dana: Veliki derbi EVROPSKOG fudbala! Junajted dočekuje Milan! KLASIK bez Ibre!

Nekada rivali u Ligi šampiona, a danas u dvoboju za četvrtfinale Lige Evrope! Mančester junajted od 18 i 55 na Old Trafordu dočekuje ekipu Milana, u velikom klasiku evropskog ali i svetskog fudbala.

Junajted odlično gura u Premijer ligi i pokušaće da iskoristi umor Milana i kratku klupu Rosonera!

Mančester će u ovaj meč ući bez Mate, Pogbe i De Hee, međutim, za razliku od Milana, Đavoli imaju dužu klupu i odlično igraju n svom terenu. Čini se i da imaju veći od motiv od Rosonera u Ligi Evrope ove sezone, jer je Milan okrenut najvise ka Seriji A. Očekujemo da Junajted slavi u prvom meču, a možda sa vše od jednog gola razlike!

Milan oskakaćen stiže na Old Traford, poraz je neminovan, ali…

Rosonere zbog tradicije i veličine kluba nikada ne smete potceniti, međutim, bez Ibrahimovića, Rebića, Čahanoglua i Benaseram teško da mogu izbeći poraz na tlu Engleske ove večeri. U prošlom kolu su uz dosta sreće eliminisaki Crvenu zvezdu, ali je opšti utisak bio da je Milan glavom jedino u Seriji A, gde biju bitku za plasman u Ligu šampiona, ali i Skudeto. Nerešen rezultat bi im bio puna kapa, ali do njega neće lako doći.

Naš predlog:

Bez puno filozofiranja, naš predlog za Tip dana je definitivno ki 1 i 2+ na Mančester junakjted, a Meridian nudi kvotu koja je fenomenalna 2.08! Takođe, možete pokušati i sa 1X i 3+, a Meridian poklanja veliku kvotu od 2.17!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*