Tip dana: Atalanta protiv OPASNE Specije bije bitku za plasman u Ligu šampiona! Da li je na pomolu iznenađenje?

Bliži nam se još jedan fudbalski vikend, a pre subotnjeg kladionačarskog ludila, petak je dan kada se mogu zaraditi lepi novci. Mi vam na talon donosimo duel Atalante i Specije od 20 i 45, a gosti su tim koji nije za potcenjivanje!

Atalnat je glavom u revanšu protiv Reala, međutim, Specija mora pasti!

Tim iz Bergama je svakako favorit večeras od 20 i 45, međutim, Specija je opasan tim koji ume da iznenadi favorite. To je na svojoj koži nedavno osetio i Milan. Atalanta će nakon Specije samo par dana kasnije igrai revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrid, a Kraljevski klub je u prvom duelu slavio sa 1:0. Bez Zapate i Hatebura Atalanta će korati da pobedi Speciju, kako bi nastavila trku sa Romom oko plasmana u Ligu šampiona iduće sezone.

Specija je tvrd ORAH!

Gosti na današnjem meču su gotovo obezbedili opstanak u Ligi, što je bio primarni cilj na srtartu sezone. Rastrećeni dolaze na megdan Atalanti, što je svakako plus za njih, jer nemaju šta da izgube. Milan su pre nekoliko nedelje razbili na svom terenu i svakako da neće sa belom zastavom doći u Bergamo.

Naš predlog:

Bez dileme, kada se pogleda odbrana Atalante i gust raspored, kao i opasni napad Specije, naš savet za današnji Tip dana je GG, a Meridian nudi kvotu 2.03! Fantastična ponuda!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*