Tip dana: Arsenal – Totenhem! Derbi Londona! Mamuze na teškom ispitu!

Nedelja 17 i 30, standardan termin za derbije u Premijer ligi! Arsenal na svom stadionu dočekuje gradskog rivala Totenhem, a mi ćemo pokušati da odaberemo pravu kombinaciju za današnji Tip dana:

Arsenal diže formu, Totenhem igra u ritmu toplo hladno i daleko je od plasmana u Ligu šampiona.

Mamuze su krenule silovito na startu sezone i u jednom trenutku bili na prvom mestu, međutim, fortma Totenhema brzo je pala, a samim tim i rezultati kluba. I dalje imaju šanse za plasman u Ligu šampiona, ali čini se da će četa Žozea Murinja lakše preko Lige Evrope doći do žejenog cilja. Gostuju gradskom rivalu Arsenalu, koji je majstor za velike utakmice. Tobdžije takođe ne blistaju u Premijer ligi, ali umeju da protiv najboljih odigraju najbolje. Utakmica je na programu od 17 i 3,, a oba tima u gotovo kompletnim sastavima očekuju ovaj duel. Jedni za čast, a drugi za plasman u Evropu, videćemo ko je gazda u Londonu!

Naš predlog:

Ovo je klasičan meč na koji možete staviti tip GG! Meridian nudi kvotu od 1.66! Teško je u gradskim derbijima prognozirati pobednike, pa smo se za Tip dana odlučili da odigramo golove!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*