Tip dana: Može li Liverpul konačno do pobede u Premijer ligi!? Gostuju Vulvsima!

Večeras od 21 sat fudbaleri aktuelnog osvajača Premijer lige Liverpla, gostuju ekipi Vulverhemptona nakon serije poraza u domaćem šampionatu. Da li je došao trenutak za prekid neprijatne serije?

Vulvsi su zacementirani u sredini tabele, dok Liverpulu visi plasman u Ligu šampiona naredne sezone!

Redsi su doveli u opasnost plasman u elitu evropskog fudbala naredne godine. Ko se još nadao da će Liverpul vezati šest poraza na Enfildu i tako pasti na deobu sedmog mesta. Problemima za Redse nema kraja, a na Jirgenu Klopu je da osmisli pobedničku formulu kojom će savladati Vulvse i tako održati korak za Čelsijem, koji je na 4. mesto i za vikend je odigrao 0:0 sa Lidsom! Sa druge strane Vulvsi igraju solidnu, ali daleko od njihovih očekivanja, a to je sam vrh Premijer lige. U sredini su tabele bez šanse za izlazak u Evropu, ali su svakako tvrd orah za sve favorite na Ostrvu. Liverpulu svakako neće biti lako, iako su tokom nedelje poprilično lako eliminisali Lajpcig u osmini finala Lige šampiona!

Naš predlog:

Nećemo previše rizikovati, jer smo se u više navrata opekli na Redse ove sezone. Naš predlog za Tip dana zato glasi GG gola, a Meridian nudi kvotu 1.91!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*